Annenize Le Prince Jardinier Seçkinliğini Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Annenize Le Prince Jardinier Seçkinliğini Hediye Edin

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2007 Pazar

Firma: Le Prince Jardinier

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 13, 2007
İCA Home&Garden tarafından ithal edilen Le Prince Jardinier saksılar, bahçe modasını yeniden şekillendiriyor.
Annenize Le Prince Jardinier seçkinliğini hediye edin

İCA Home&Garden tarafından ithal edilen Le Prince Jardinier bahçe aksesuarları, tasarımları ve sundukları seçkinlik ile bahçelere bambaşka bir hava veriyor. Anneler Günü için alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri olan orkide çiçeğini, Le Prince Jardinier saksı içerisinde vererek onu dünyanın en mutlu insanı yapabilirsiniz.

Anneler Günü hediyesini aldınız mı? Henüz almadıysanız size harika bir hediye önerimiz var. Ünlü Belçika markası Le Prince Jardinier tarafından üretilen şık paslanmaz çelik saksı ile birlikte orkide çiçeği hediye etmeye ne dersiniz? Le Prince Jardinier, saraylarda tercih edilen marka olarak tanınıyor. Paslanmaz çelik ve pirinç kombinasyonundan oluşan Le Prince Jardinier saksılar seçkinliği vurguluyor. Annenize böylesine şık bir saksı içerisinde en güzel çiçeklerden biri olan orkideyi hediye etmeniz eminiz ki annenizi çok sevindirecek.

Belçika’dan ithal edilen Le Prince Jardinier marka bahçe aksesuarları, bahçe düzenlemesinde hissedebileceğiniz en yüksek konforu sunuyor. Ürünlerde kullanılan malzemeler ve tasarımlar bahçede çiçek dikmeyi, mutfakta pasta yapmak kadar keyifli bir etkinliğe dönüştürüyor. Le Prince Jardinier marka paslanmaz çelik ve pirinç kombinasyonlu saksılar ve sulama kovaları bahçelere seçkinlik katıyor. Bahçe aletleri ve sulama sistemleri ise markanın en yeni modelleri arasında bulunuyor. Çiçek desenli porselen gül makasları ve bakır aksesuarlı alet setleri, koton kumaştan üretilen bahçe önlükleri ile kömür, odun ve kuru yaprak çantaları özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. El yapımı boyama dekoratif desenli terracotta saksılar ise bahçelere şık bir hava kazandırıyor.

İCA Home&Garden tarafından ithal edilen Le Prince Jardinier marka ürünler hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.ica.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0 (216) 471 31 31 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT