Annenize Özel Hediyeler Lidyana'da

Alışveriş Alışveriş Annenize Özel Hediyeler Lidyana'da

Tarihler: 09 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Lidyana.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Annenize bu yıl Lidyana.com farkıyla göz kamaştıran bir hediye almak ister misiniz?

Binlerce takı ve aksesuarı takı tutkunlarıyla buluşturan Lidyana.com Anneler Günü’nde Eve&Abel’ın asaleti ve güzelliği simgeleyen tasarımlarıyla çok konuşulacağa benziyor!

Takı ve aksesuarın internetteki adı Lidyana.com, Anneler Günü’nde annenizin kendini özel hissedebilmeleri için birbirinden zarif takılara ev sahipliği yapıyor. Çıkış noktası olarak adını yeryüzünün ilk annesi Havva’dan ve ilk çocuğu Habil’den alan Eve&Abel markasının değerli ve şık tasarımları takı ve aksesuar seven tüm kadınlar için Lidyana.com’un kategorileri arasına taşınıyor.

Altın ve gümüş takılardan oluşan Eve&Abel’ın mücevher koleksiyonu abartılı olmayan bir gösterişle gözleri kamaştırıyor ve tüm annelere ışık saçıyor. Annelerin günlük yaşantılarında kullanabilecekleri şık ürünler arasında kolye, yüzük, bileklik ve bilezik bulunuyor. Annenizi ayrıcalıklı hissettirmek isterseniz de isme özel olarak hazırlanabilen takı tasarımları sayesinde sadece annenizde bulunacak bir hediyeyi 5 iş günü içerisinde teslim alabiliyorsunuz. Lidyana.com’un hızlı ve ücretsiz kargo avantajlarından yararlanarak alışveriş yapmak ve ürünlerle ilgili detaylı bilgi almak www.lidyana.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT