Annenize Sevginizi Anlatmanın Yolu Tchibo Mağazalarından Geçiyor

Alışveriş Alışveriş Annenize Sevginizi Anlatmanın Yolu Tchibo Mağazalarından Geçiyor

Tarihler: 11 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 15 Mayıs 2009 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2009 ~ May 15, 2009
Annenize Sevginizi Anlatmanın Yolu Tchibo Mağazalarından Geçiyor
Tchibo, 6 Mayıs tarihinde başlayacak “Her Bedende Şıklık” temasıyla, en sevgili varlığımız annemize, birbirinden güzel hediyelerle sürpriz yapma imkanı sunuyor.

Bu yılın en özel gününde, en değerli varlığımız annelerimizi şımartma zamanı geldi. Anneleriniz için özenle seçilen, her bütçeye uygun hediyeler Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor. Tchibo’da modayı yakından takip eden biricik annelerimize özel hazırlanmış büyük beden bayan giyim ürünleriyle annenizi mutlu etme şansını yakalayacaksınız. Ayrıca annenizin zevkine uygun iç çamaşırı, mayo gibi birbirinden güzel hediyelik tekstil ürünleri de raflarda yerini alıyor. Annenizi, şıklığını tamamlayacak güzel bir kolye ve diğer takı alternatiflerinin yanı sıra çanta gibi farklı aksesuarlarla da sevindirebileceksiniz.

Tchibo’nun renkli dünyasında hediye seçmekte zorlananlar, alışveriş yapacak vakit bulamayanlar, Tchibo’nun internet mağazası Tchibo.com.tr adresinde de mağazalarla eş zamanlı olarak satışa sunulacak bu ürünleri bir tıkla alma kolaylığını yaşayıp, güzel annelerinin bu özel gününü kutlama fırsatını bulurken, Tchibo.com.tr’den yaptıkları alışverişlerle annelerine mağazalarımızda ücretsiz kahve içme fırsatı sunacaklar ve çekirdek puan kazanacaklar.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT