Annenize Veet Epilatör ile Pürüzsüzlüğü Armağan Edin…

Alışveriş Alışveriş Annenize Veet Epilatör ile Pürüzsüzlüğü Armağan Edin…

Tarihler: 04 Mayıs 2010 Salı ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Veet Epilatör

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2010 ~ May 9, 2010

Annenize olan sevginizi ve onun ne kadar özel olduğunu hatırlatmanın zamanı geliyor. Depilasyon ürünlerinde Dünya’nın bir numarası olan Veet, annesine özel ve kalıcı bir armağan vermek isteyenlere sürpriz bir kampanya hazırladı. Kampanya süresince 132 TL. yerine 99 TL.’ye satışa sunulan Veet Epilatör Serisi’ni annenize armağan ederek ona çok özel olduğunu hissettirebilirsiniz.

Veet Epilatör Serisi paketinde annenizi mutlu edecek çok özel bir sürpriz daha yer alıyor; VEET epilasyon öncesi Rahatlatıcı Sprey. Kadınları “nazik” epilasyonla tanıştıran VEET Rahatlatıcı Sprey, epilasyon öncesi uygulanarak duyulan acıyı en aza indiren, benzeri olmayan bir ürün. Ayrı olarak da satılan VEET Rahatlatıcı Sprey, Veet Epilatör Serisi paketinin içinde hediye olarak verilecek.

Şarjlı kullanım kolaylığına sahip olan VEET’in patentli epilasyon sistemi, 42 cımbızı ve benzersiz mekanizmasıyla daha hızlı ve etkin epilasyon sunarak 4 haftaya kadar pürüzsüz bir cilt sağlıyor. Annesine bu özel hediyeyi vermek isteyenler, en yakın eczaneye veya YKM, Boyner, Evkur, Teknosa mağazalarından birine mutlaka uğrayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT