Annenizin Hep Genç ve Güzel Kalmasını İstemez Misiniz?

Alışveriş Alışveriş Annenizin Hep Genç ve Güzel Kalmasını İstemez Misiniz?

Tarihler: 16 Nisan 2012 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: REN Skincare

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Dünyaca ünlü İngiliz dermokozmetik markası REN Skincare tarafından geliştirilen ‘Keep Young and Beautiful’ serumu en değerli varlıklarımız olan annelerimizin cildi için en iyisini vaadediyor...

Cilt dostu olmayan maddelerden arındırılmış birbirinden farklı ve özel ürünlere sahip marka tarafından geliştirilen ‘Keep Young and Beautiful’ serumu bu anneler gününde annenizi mutlu etmeniz için harika bir seçenek... Sahip olduğu özel formül sayesinde en iyi bakımı sunan ‘Keep Young and Beautiful’ serum, yılların izlerine karşı cildin daha pürüzsüz, daha sıkı, daha canlı kalmasını sağlarken annenizin gençliğini ve güzelliğini korumasına yardımcı oluyor.

Yüz hatlarını aktif bir şekilde sıkılaştıran, toparlayan, dolgunlaştıran ve şekillendiren hafif dokulu bir serum olan ‘Keep Young and Beautiful’ içerdiği Sirtuin aktivatörleri ile hücre ömrünü uzatıyor ve kolajen sentezini tetikliyor, böylelikle ciltte oluşan ince çizgilerin görünümünü azaltıyor ve cildin daha uzun süre genç ve sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Tüm cilt tipleri için uygun olan ‘Keep Young and Beautiful’ ilk yaşlanma belirtilerini ortadan kaldıran formülü ile gündüz ve gece kullanımı için ideal.

REN Skincare ‘Keep Young and Beautiful’ serumuna yetkili eczanelerden ulaşmak mümkün. REN Skincare ürünleri hakkında daha detaylı bilgi için www.renskincare.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT