Antep Fıstıklı Beyaz Çikolatası Ülker Golden’den…

Alışveriş Alışveriş Antep Fıstıklı Beyaz Çikolatası Ülker Golden’den…

Tarihler: 10 Ocak 2012 Salı ~ 10 Mart 2012 Cumartesi

Firma: Ülker

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Oca 10, 2012 ~ Mar 10, 2012

Türkiye’nin ilk ve tek bütün Antep Fıstıklı Beyaz Çikolatası Ülker Golden’den…

Antep fıstığı ve beyaz çikolatanın muhteşem uyumunu Ülker Golden Antep Fıstıklı Beyaz Çikolata ile keşfedin…

Türk tüketicisine en kaliteli ve lezzetli çikolataları sunan Ülker, çikolatadan fazlasını isteyenleri özel serisi Ülker Golden markası altında çok özel bir çikolata ile tanıştırıyor; Ülker Golden Antep Fıstıklı Beyaz Çikolata… Bu yepyeni beyaz çikolata, yoğun Antep fıstığı lezzeti ile farklı bir deneyim sunuyor.

Türkiye’nin ilk ve tek bütün Antep fıstıklı beyaz çikolatası olan Ülker Golden Antep Fıstıklı Beyaz Çikolata, yüzde 20 oranında Antep fıstığı içeriyor. Bu lezzet, Ülker Ar-Ge uzmanları tarafından Türk damak tadına en uygun formül ile geliştirildi. Ağızda eriyen beyaz çikolata ile yemyeşil bütün Antep fıstıklarının uyumunu mutlaka deneyin.

Ülker Golden serisinde, Antep Fıstıklı Beyaz Çikolata’nın yanı sıra bol fıstıklı sütlü çikolata, %70 kakaolu ve Antep fıstıklı bitter çikolata, Antep fıstık dolgulu sütlü çikolata çeşitleri de bulunuyor. Ülker Golden ile fıstıklı çikolata severler, farklı seçeneklerle çikolata ve fıstığın mükemmel uyumunun tadına varıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Hayatımda yediğim en en en güzel sütlü çikolata. Ayyy çok güzel keşkem benim olsa repliği bu çikolata için yapılmış adeta. canım benimm
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT