Araç Muayene 7X24 ile zaman kazanın

Alışveriş Alışveriş Araç Muayene 7X24 ile zaman kazanın

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 13 Şubat 2009 Cuma

Firma: Araç Muayene 7X24

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 13, 2009
Araç Muayene 7X24 hizmeti ile aracınız adresinizden alınıyor, muayenesi yaptırılıyor ve yeniden adresinize teslim ediliyor.
Araç Muayene 7X24 ile zaman kazanın
Araç sahipleri, Araç Muayene 7X24 sayesinde araç muayenesi için artık saatlerce zaman kaybetmiyor. Araç muayene istasyonlarının özelleştirilmesinin ardından daha kapsamlı hale getirilen ve beklemelerle birlikte bütün bir güne yayılan muayene işlemleri özellikle çalışan araç sahipleri için ciddi anlamda zaman kaybına neden oluyor. Neredeyse bir iş gününde tamamlanan işlemler yüzünden yaşanılan iş gücü kayıpları Araç Muayene 7X24 hizmetiyle önleniyor. Araç Muayene 7X24 hizmeti sayesinde araçlar, istenilen adresten alınıyor, talep üzerine eksiklikleri gideriliyor, prosedürlere uygun olarak muayenesi yaptırılıyor ve istenilen adrese teslim ediliyor.

Ülkemizdeki tüm araçların belirli periyotlarla muayenesinin yaptırılması gerekiyor. Araç muayene istasyonlarının özelleştirilmesinin ardından daha kapsamlı hale gelen muayene işlemleri, uzun kuyruklarla beraber neredeyse 1 iş günü sürebiliyor. Ayrıca çoğu muayene istasyonunun şehir merkezlerinden uzak olması nedeniyle bu işlem, özellikle çalışan araç sahipleri için önemli bir zaman kaybına neden oluyor. Araç Muayene 7X24 hizmeti ise tüm bu sorunlara pratik bir çözüm getiriyor. Araç Muayene 7X24 hizmeti kapsamında aracınız istediğiniz adresten alınıyor, muayenesi yaptırılıyor ve yine istediğiniz adrese teslim ediliyor. Yasal prosedürlere uygun olarak gerçekleştirilen muayene işleminin tüm aşamaları belgeleniyor. Bu hizmetten yararlanmak için 444 7 724 numaralı telefondan Araç Muayene 7X24’ü arayabilirsiniz.

Araç Muayene 7X24 hizmetinden yararlandığınızda, zaman kazanmanızın yanı sıra olası aksaklıklarla ilgili çözüm üretmek zorunda kalmıyorsunuz. İsteğiniz doğrultusunda Araç Muayene 7X24 çalışanları tarafından adresinizden alınan aracınız yine dilediğiniz adrese teslim ediliyor. Araçta bulunması zorunlu çekme halatı, takoz, yangın söndürücü ve ilk yardım seti gibi ekipmanların temini konusundaki talebiniz, yine Araç Muayene 7X24 çalışanları tarafından yerine getiriliyor. Ayrıca araçlarda bulunması zorunlu gereçlerden biri olan ve Omurilik Felçlileri Derneği’nde çalışan engelliler tarafından üretilen boyunluklardan satın aldığınızda ödediğiniz ücret, derneğin çalışmalarına katkı sağlıyor. Araç Muayene 7X24 hizmetinin ücreti, kredi kartı veya havale ile ödenebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT