Arena Modayı Teknoloji ile Birleştiriyor ve Suya Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Arena Modayı Teknoloji ile Birleştiriyor ve Suya Taşıyor

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Arena

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Dünyanın en iyi yüzücü mayo markalarından olan ARENA, rahatlık kadar şıklığı da ön planda tutan yeni koleksiyonu ile dikkat çekiyor.

ARENA 2010 Mayo Koleksiyonu’nda canlı renklerde, özel tekniklerle dizayn edilmiş şık tasarımlı, kullanıcının yüksek performans elde edeceği mayolar yer alıyor. ARENA’nın yeni koleksiyonu yüzerken de şık olunabileceğini gösteriyor. Yeni koleksiyondaki mayolar vücudu tamamen sarmasına rağmen suda özgürlük hissi veriyor. İpeksi ve son derece dayanıklı özel kumaşlardan üretilen mayolar; kolay kuruma, güneşe karşı dayanıklılık ve klora karşı koruma özellikleriyle de dikkat çekiyor. ARENA, yeni sezonundaki ekstra hafif mayoları ile sınırsız özgürlük vaat ederken, birbirinden şık tasarımlarıyla da hem bayanlara, hem de erkeklere yüzerken de şık olunabileceğini gösteriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT