Arı Sütü Mucizesi Palette Basic’te

Alışveriş Alışveriş Arı Sütü Mucizesi Palette Basic’te

Tarihler: 28 Eylül 2011 Çarşamba ~ 28 Ekim 2011 Cuma

Firma: Palette

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2011 ~ Eki 28, 2011

Saçınızı boyarken bakım da yapın
Arı sütü mucizesi Palette Basic’te

Avrupa’nın ve Türkiye’nin lider* boya markası Palette, doğal mucize arı sütüyle zenginleştirdiği formülüyle boya ve bakımı bir araya getirdi. Palette Basic’in besleyici içeriğiyle saçlar daha parlak ve aynı zamanda daha bakımlı oluyor. Palette Basic Kalıcı Krem Boya ile mükemmel beyaz kapatma, yıpranma karşıtı ve uzun süre kalıcı renkler bir arada. İstanbul - Schwarzkopf&Henkel’in saç boyası markası Palette, kadınları saçlarını boyarken aynı zamanda maksimum bakım yapan arı sütü içeren formüllü saç boyası ile buluşturuyor. Doğanın mucizesi arı sütü ile zenginleştirilen Palette Basic Kalıcı Krem Boya, saça derinlemesine nüfuz ediyor, koruyucu bir tabaka oluşturarak yüksek performanslı renk pigmentlerini saça hapsediyor.

“Saçım için, özellikle düzenli olarak boyama yaparken, uzun süre kalıcı, zengin bir renk ve maksimum bakım istiyorum” diyen kadınların taleplerine uygun şekilde Schwarzkopf&Henkel uzmanlığı ile formüle edilen Palette Basic Kalıcı Krem Boya, kraliçe arının yaşam iksiri olarak bilinen, besleyici vitamin, yağlar ve proteinleri içeren arı sütü ile zenginleştirildi. Saçı yıpratmayan, beyazları mükemmel bir şekilde kapatan ve uzun süre kalıcı renkler sunan Palette Basic, profesyonel kaliteyi uygun fiyata sunarak da fark yaratıyor; şakayık ve gül kokusunu bir araya getiren özel parfümüyle de baştan çıkarıyor.

** Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 6.50 liradır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT