Arsan Varsa, Yazlık Evin 15 Günde Hazır

Alışveriş Alışveriş Arsan Varsa, Yazlık Evin 15 Günde Hazır

Tarihler: 07 Temmuz 2011 Perşembe ~ 07 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Nestavilla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2011 ~ Ağu 7, 2011

Bu yaz tatili kendi yazlığınızda geçirmek mi istiyorsunuz? O zaman arsanızın yerini gösterin, Nestavilla evinizi 15 günde kursun. Hem de son derece ekonomik. 91 metrekarelik bir evi yaklaşık 30 bin TL’ye kuran Nestavilla, kişiye özel projeler de tasarlıyor ve üretiyor.

Villaları aratmayacak konforda prefabrike evler yapan Nestavilla, arsası olana 91 m²`lik bir konutu yaklaşık 30 bin TL’ye yapıyor. Özellikle yazlık olarak talep gören evler ortalama 15 günde kuruluyor. Vefa Group bünyesinde bulunan Nestavilla’nın Satış Yöneticisi Özgül Yücel, genel olarak bahar aylarından başlayarak yaz mevsiminde siparişlerin ciddi oranda artış gösterdiğini vurguladı.

Nestavilla’ya en büyük talebin elinde hazır arsası olan orta gelir grubundan ve emeklilerden geldiğini kaydeden Yücel, Nestavilla’nın, başta Marmara, Ege ve Akdeniz bölgeleri olmak üzere Türkiye’nin her bölgesine iklim koşullarına uygun olarak kurulabildiğini ifade etti. En fazla Şile, Ağva, Tuzla, Tekirdağ, Çanakkale ve İzmir’e ev kurduklarını kaydeden Yücel, “Sivas ve Tunceli’ye kadar gittik. Karadeniz yaylalarında da varız” dedi.

Kişiye Özel Projeler Üretiliyor

Standart ev tiplerinin dışında kişiye özel projeler de tasarlayabildiklerini ve üretebildiklerini dile getiren Yücel, bu projelerin ev sahibi adayı ile varılan özel mutabakatlarda ortaya çıkan maliyet ve ödeme seçenekleriyle tamamlandığını söyledi. Yücel, “Nestavilla fiyatları, projenin büyüklüğü, uygulama alanının koşulları, uygulanacak bölgenin iklim şartları, yurtdışı veya yurtiçinde olması durumlarına göre değişiyor. Örneğin Nestavilla’nın en çok tercih edilen modeli olan Sardunya projesini 91 metrekare olarak 29 bin 500 TL’ye yapıyoruz” dedi.

Yücel, Nestavilla konutun üretim dahil anahtar teslim kurulumunun; projenin şekline, boyutuna, tek katlı ya da iki katlı olmasına ve kurulumun yapılacağı bölgenin özelliklerine göre 15 ile 45 gün arasında tamamlandığını kaydetti. Yücel, “Bu yüksek hızı oluşturan en önemli faktör ise anahtar teslim binanın üretiminin yüzde 85’inin fabrikada tamamlanması yani ön üretimli olması” diye konuştu. Sözleşmenin imzalanması ile birlikte üretim ve montaj sürelerinin belli olduğunu dile getiren Yücel, bu sayede hem konut teslim zamanının hem de fiyatının önceden belirlendiğini ve sabitlendiğini söyledi. Yücel, “Müşteriler daha sonra bu anlamda herhangi bir sürpriz ile karşılaşmıyor” dedi.

Sökülüp Taşınabiliyor

Her geçen gün genişleyen bayi ağı sayesinde müşterilerine bulundukları yerlerde daha hızlı ve güvenli çözümler sunmaya başladıklarını kaydeden Yücel, Türkiye’nin dört bir tarafında aynı anda çözüm sunabilecek sayıda profesyonel montaj ekiplerinin bulunduğunu da belirtti. Konutların istendiği zaman basit şekilde sökülüp taşınabildiğini vurgulayan Yücel, “Fabrikada tüm detaylar çözülüyor. İnşaata gerek kalmadan ev parça parça monte edilerek kuruluyor” dedi.

Çok dayanıklı malzemeler kullandıkları konutların bakımlarının sadece belirli zaman aralıklarında boyamaktan ibaret olduğunu vurgulayan Yücel, Nestavilla’nın binalardaki konfor şartlarını, deprem yönetmeliğine göre statik hesap yöntemlerini kullanarak en son prefabrike yapı teknolojisi ile sunduğunu söyledi. Yücel, “Nestavilla, tamamen yüksek izolasyon değerlerine sahip olan hafif malzemeler kullanılarak üretildiği için daha az temel ve konstrüksiyon maliyeti ihtiyacı duyuyor. Bu da ekonomik bir çözümün ortaya çıkmasını sağlıyor” dedi.

Nestavilla Bayilik de Veriyor

Hazır pratik konut markası Nestavilla, Türkiye genelinde bayilikler de veriyor. Türkiye’de ilk defa bilimsel anlamda bir bayilik sistemi kurmak için yola çıktıklarını bunun için gerekli ekibi, altyapıyı kurduklarını ve çalışmaya hızla başladıklarını söyleyen Özgül Yücel “Nestavilla alana da satana da kazandırıyor ve kazandıracak” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT