Artistry'nin Yeni Renk Koleksiyonu Escape to Paradise

Alışveriş Alışveriş Artistry'nin Yeni Renk Koleksiyonu Escape to Paradise

Tarihler: 06 Mart 2012 Salı ~ 06 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Amway Artistry

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2012 ~ May 6, 2012

ARTISTRY’nin yeni renk koleksiyonu “Escape to Paradise” ile Akdeniz kıyılarının gözalıcı renkleri bu ilkbahar sizinle…

Amway ARTISTRY’nin her sezon limitli sayıda ürettiği ve merakla beklenen yeni renk koleksiyonu “Escape to Paradise” mart ayında satışa sunuluyor. Akdeniz kıyılarının göz alıcı ve canlı renklerini yeni ilkbahar renk koleksiyonunda toplayan ARTISTRY, bu sezon sizleri abartısız, dupduru bir çekiciliğe davet ediyor… 2012 ilkbaharı, canlı ve parlak renklerin, uçuş uçuş modellerin hüküm sürdüğü bir sezon olacak. Bu bahar, uçuk yeşillerden canlı sarılara, deniz mavisinden mercan kırmızısı ve mora, pastelden göz alıcı tonlara rengârenk geçecek. Dünyadaki trendleri takip eden Amway ARTISTRY’nin 2012 İlkbahar Renk Koleksiyonu “Escape to Paradise” da size Akdeniz’in gözalıcı renklerinden oluşan çok özel bir seri sunuyor.

İtalya’nın ünlü sahili Portofino’nun büyüleyici, saf renklerinden esinlenerek oluşturulan “Escape to Paradise”; altın parlaklığını yansıtan “Beachfront” ve ışıltılı okyanus rengini sunan “Seascape” olmak üzere farklı tonlarda seçenek sunan iki ayrı palettten oluşuyor. Renk paletlerinde 1 adet far ve allık kompaktı, bir adet ikili dudak parlatıcısı ve 1 adet de göz kalemi bulunuyor.

Beachfront Paleti’nde yer alan Golden Glow allık, yanaklara ışıltılı bir parlaklık verirken; açık pembe, altın bej, ışıltılı lavanta ve şeftali kabuğu beji tonlarından oluşan far renkleri ve yoğun ışıltılı menekşe rengi göz kalemi, görkemli bir vurgu ile gözlerinizi cesurca ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor. İkili dudak parlatıcı Tropical Coral ise dudaklarınızı oldukça etkili bir parlaklığa kavuşturuyor.

Koleksiyonun bir diğer renk paleti Seascape ise içerdiği romantik ve dingin menekşe rengi tonları ile daha parlak renklerle harmanlanan yumuşak bir deniz esintisi sunuyor. Palette yer alan Fresh Radiance yanaklarınıza ışık saçan bir aydınlık kazandırırken, açık mavi, yumuşak bej, ışıltılı mor ve yumuşak kahve tonlarındaki far seçenekleri ve egzotik camgöbeği yeşili göz kalemi ile gözlerinize doğal bir ışıltı katıyor. Mor ve lila tonlarındaki ikili dudak parlatıcısı Pasific Orchid ise dudaklarınıza ışıltılı bir parlaklık sağlıyor.

Sezonun makyaj trendine uygun tüm renkleri kendine özgü kombinasyonlarla bir araya getiren Amway ARTISTRY’nin yeni ilkbahar renk koleksiyonu “Escape to Paradise” bu bahar da sizlere çevrenizdeki en “gözalıcı” kişi olabilme fırsatını veriyor. Siz de ARTISTRY’nin bu sınırlı sayıda üretilen yeni koleksiyonunu kaçırmayın!

www.amway.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT