Asgold Micropave ile Gelinler Işıldıyor!

Alışveriş Alışveriş Asgold Micropave ile Gelinler Işıldıyor!

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: Asgold

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Haz 18, 2012

Uygun fiyatlarla pırlanta ışıltısına mı sahip olmak istiyorsunuz? Asgold’dan size müjdeli bir haber var. Zirkon taş ile Mikropave tekniğini buluşturan Asgold sayesinde en uygun fiyatlarla en ışıltılı takılara sahip olacaksınız.

Her gelinin düğününde pırlanta ışıltısı ile parlaması gerektiğini düşünen Asgold, Micropave yöntemini zirkon taşlara uygulayarak gelinlerin en uygun fiyatlarla ışıldamasını sağlıyor. Gelinler, Micropave tekniği ile tasarlanmış zirkon taşlar sayesinde en mutlu günlerinde en uygun fiyatla sahip oldukları şıklıkla etrafındakileri büyüleyecekler.

Beyaz, yeşil ve kırmızı altın üzerine işlenebilen ve Micropave yöntemi ile tasarlanan ürünlere 0.7-1cm’lik taşlar tek tek mikroskop altında mıhlanıyor. Micropave tekniğinin en önemli özelliği ise ürünlerin en küçük kıvrımlarına kadar taşın mıhlanabilmesi… Micropave koleksiyonuyla ister kendinize ister gelininize ister evlenecek olan tanıdığınıza uygun fiyatlarla arzu ettiğiniz takıyı alabilirsiniz.

Micropave yöntemi ile hazırlanan birbirinden özel pırlanta şıklığındaki zirkon taşlı altın bilezik, yüzük, kolye, küpe, bileklik ve setlere sahip olabilmek için Asgold satış mağazalarına veya Atasay mağazalarına uğramanız yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT