“Asi Şehirli” Nissan Qashqai Ürün Gamını Genişletiyor

Alışveriş Alışveriş “Asi Şehirli” Nissan Qashqai Ürün Gamını Genişletiyor

Tarihler: 15 Eylül 2009 Salı ~ 15 Ekim 2009 Perşembe

Firma: Nissan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2009 ~ Eki 15, 2009
“Asi Şehirli” Nissan Qashqai Ürün Gamını Genişletiyor

Nissan Qashqai Türkiye’deki ürün gamını Platinum versiyonu ile genişleterek teknoloji ve tasarımda fark yaratmaya devam ediyor. Crossover segmentinin yaratıcısı, Euro NCAP testlerinin en güvenli aracı ve SUV segmentinin satış lideri olması gibi ilklere imza atan Nissan Qashqai, Platinum versiyonundaki teknoloji ve tasarımı ile benzersiz bir çizgiye sahip. Nissan Connect Multi Medya paketine sahip olan bu versiyon, rehber çizgili renkli geri görüntü kamerası, 18 inc alüminyum alaşım jantları ve tavan rayları ile tüm dikkatleri üzerine çekecek.

Nissan Qashqai Platinum versiyonunda standart sunulan olarak Nissan Connect sistemi, sahip olduğu dokunmatik geniş LCD ekranı, Radyo CD, MP3 player, Ipod ve USB bağlantı üniteleri, Bluetooth sistemi ve Türkçe kullanım menüsü ile göz dolduruyor. Rehber çizgili renkli geri görüntü kamerası ise geri parkları kolaylaştırmasının yanı sıra sürücünün göremeyeceği arka tampon hizasındaki farkedilemeyen alanları görünür kılarak bu problemini gideriyor. 18 inçlik 5 kollu ve çift renkli alüminyum alaşımlı jantlar aracın Crossover görünümünü daha güçlü kılıyor. Gümüş renkteki tavan rayları ve kapı kolları ise aracı farklı bir görünüm katıyor. İç kabinde ise yarı deri yarı kumaş spor döşeme ve alüminyum pedal seti ile aracın sürüş keyfi sportifleştiriliyor. Ayrıca standart sunulan cam tavan ile de ferah bir iç kabin elde ediliyor.

Nissan, ÖTV indiriminin son ayında tüm 2010 modellerde ÖTV farkını sizin yerinize ödemeye devam ediyor.

Nissan, sınıfının lideri Qashqai’lerde %0,99 faiz oranlı kredi avantajı sunuyor.
Şimdi Nissan Qashqai, yeni Platinum versiyonu ile fazlasıyla şehirli, fazlasıyla asi…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT