Aşka ve Tutkuya Davet

Alışveriş Alışveriş Aşka ve Tutkuya Davet

Tarihler: 26 Mart 2010 Cuma ~ 26 Nisan 2010 Pazartesi

Firma: Vivident

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2010 ~ Nis 26, 2010

Türkiye sakız sektörünün lider markası Vivident, piyasaya çıktığından bu yana büyük beğeni kazanan ve dünyada da bir ilk olan 2 kat, 2 tat ve 2 aromalı şerit sakızlarına yepyeni bir lezzet kattı.

Çilek ve Mandalinanın tutkulu aşkının buluştuğu yeni Vivident Fruit Swing sizleri benzersiz bir meyve yolculuğuna çıkartıyor.

“Aşk Kokulu Çilek” İle “Tutku Dolu Mandalina”nın Buluşması

Pembe katındaki çilek aromasının büyülü tadının, turuncu katındaki mandalina aroması ile birleşimi size tutku dolu bir deneyim yaşatacak. 2 kattan oluşması nedeniyle çiğnerken çilekten mandalinaya, mandalinadan çileğe olan tat geçişleri uzun süreli lezzet hazzı almanızı sağlayacak

Vivident Fruit Swing Çilek & Mandalinayı, cüzdan şeklindeki şık ambalajı, dikkat çekici pembe ve turuncu renkteki 2 konseptini yansıtan farklı illüstrasyonlarıyla raflarda hemen fark edeceksiniz.

Vivident Fruit Swing Çilek & Mandalinanın tutku dolu aşkından vazgeçemeyeceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT