Aşkın formülü Callcium’da

Alışveriş Alışveriş Aşkın formülü Callcium’da

Tarihler: 10 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2006 Cumartesi

Firma: Callcium

Telefon: 0 542 758 34 34

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2006 ~ Tem 15, 2006
Aşkı ertelemeyin! Hayatınızın aşkı Callcium’da sizi bekliyor. Hem de numaranız görünmeden, cepten rahat rahat konuşarak ve mesajlaşarak...
Aşkın formülü Callcium’da
Callcium’un gelişmiş arama seçeneklerini kullanan bayanların çoğunluğu, arkadaş adayıyla bir süre mesajlaştıktan sonra numaraları görünmeden sesli iletişime geçerek onu daha iyi tanımaya çalışıyorlar. Böylece onun doğru kişi olup olmadığını en uygun şekilde, yani tanıyarak anlamaya gayret ediyorlar. Bir diğer ifadeyle aşkın formülünü Callcium’da çözümlüyorlar. Üstelik Callcium’dan yararlananlar bu hizmet için ekstra hiçbir ücret ödemiyorlar.

Aşkı uzun süre aradıktan sonra yorulup vaz mı geçtiniz? Ama aşk öyle durduk yerde ayağınıza kadar gelmiyor ne yazık ki. Eğer siz de aramaktan sıkıldıysanız ya da aşk konusunda bugüne dek şansınız yaver gitmediyse, Callcium tam size göre. Mobil dünyanın yeni modası Callcium, aradığınız aşkı bulmanıza yardımcı oluyor. Hem de en kısa sürede. İlgi alanı, yaş, semt gibi Callcium’un gelişmiş arama seçeneklerinden yararlanarak aradığınız o özel kişiye bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Callcium’un gelişmiş mesajlaşma özelliğinden yararlanan bayanlar, arkadaş adaylarıyla mesajlaştıktan sonra genellikle birkaç gün içinde sesli iletişime geçiyorlar. Bayanların bu kadar kısa süre içerisinde sesli iletişime geçmelerinde Callcium’un mesajlaşma konusunda sunduğu avantajlar büyük önem taşıyor. Callcium’a üye olduğunuzda karakter sınırlaması olmadan 1 SMS fiyatına tam 200 mesaj atabiliyorsunuz. Yani iki taraf da birbirine bol bol, hiç çekinmeden mesaj atabiliyor ve karşısındakini kısacık bir süre içerisinde çok daha iyi tanıyabiliyor. Mesaj atmak neredeyse ücretsiz olunca, mesajlaşma faslı da sabahlara kadar sürüyor. Böylece bayanlar mesajlaştıkları insanın kendilerine uygun olup olmadığını çok daha kısa sürede kolayca anlayabiliyorlar. Sesli bir şekilde konuşmaya başladıktan sonra ise gerisi zaten çorap söküğü gibi geliyor. Bu arada Callcium üzerinden mesajlaşırken veya konuşurken karşı tarafta numaranızın görünmediğini de hatırlatalım. Hatta Callcium’cular başka kimsenin okumaması için mesajlarına şifre bile koyabiliyorlar. Eee, ne de olsa bu tip şeylerde gizlilik esastır tabii ki.

Milyonlarca kullanıcıyı destekleyebilecek güçlü bir altyapıya sahip olan Callcium’un avantajlarından yararlanabilmek için yalnızca 250 Kb. büyüklüğündeki bir programı ücretsiz olarak cep telefonunuza indirmeniz yeterli. www.callcium.com ve wap.callcium.com adreslerinden ya da 0 542 758 34 34 telefon numarasını arayarak kolay ve hızlı bir şekilde yükleyebileceğiniz Callcium sayesinde hem eğlenceli hem de hayatınızı kolaylaştıran benzersiz hizmetlerden anında yararlanabilirsiniz.
Komple ve ücretsiz bir hizmet paketi olan Callcium ile ayrıca:
Türkiye ve dünyadan haberleri okuyabilir,
En güncel döviz kurları ve İMKB verilerini görebilir,
İllerimizin güncel hava durumu bilgilerini öğrenebilir,
İstanbul Atatürk Havalimanı’nın tüm uçuş bilgilerine ulaşabilir,
Domino’s Pizza ve McDonald’s’dan yemek siparişi verebilir,
1 SMS fiyatına 200 mesaj atabilir,
Sistem üzerinden benzersiz fiyatlarla logo, melodi ve oyun satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT