Aşkın Gizemi Kadife ile İç İçe

Alışveriş Alışveriş Aşkın Gizemi Kadife ile İç İçe

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 17 Ekim 2006 Salı

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 17, 2006
AŞKIN GİZEMİ KADİFE İLE İÇ İÇE

PIERRE CARDIN PARIS, SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONUNU “AŞK VE SEVGİ” SEZONU İLAN ETTİ .GÜNLÜK HAYATIN İÇİNDEN BİR PARÇA OLAN, KIŞ GÜNLERİNİN EN SEVİLEN TAKIMLARI ARASINDA YER ALAN KADİFE TAKIM ELBİSELER KOLEKSİYONUN GÖZDELERİ ARASINDA.KIŞ AYLARININ SEVİLEN KUMAŞI KADİFE, PIERRE CARDIN PARIS’IN AŞK VE SEVGİ TEMASI İLE BEĞENİYE SUNULUYOR…

Pierre Cardin erkeği yeni sezonda rahat kalıplarıyla günün her saatine hitap ediyor.Soğuk kış günlerinin tercih edilen kumaşı kadife, Pierre Cardin Paris şıklığı ile beylerin beğenisine sunuluyor. Kış koleksiyonu ile fısıldayan aşk ve sevgi kadifenin hassas yapısına uygun olarak şık bir kombin sağlıyor.

Kış koleksiyonu ile gardıroplarda yerini almaya hazırlanan kadife takımlar, her zevke uygun olarak zengin renk yelpazesi ile Pierre Cardin Paris ayrıcalığını tercih eden herkese hitap ediyor. Ana temasında siyah, gri, füme, lacivert, kahve ve bej oluşturan takım elbiseler her toplantıda, sessizce aşkı ve sevgiyi fısıldayacak.

Pierre Cardin Paris koleksiyonunda yer alan kadife takımlar soğuk kış günlerini yumuşaklığı ve şıklığı ile ısıtıyor. Toplantıların, özel günlerin, kısacası hayatının her saatinde rahatça kullanabilme konforu sunulan kadife takım elbiseleri tüm Pierre Cardin Paris mağazalarında 569 YTL’ye bulabilmek mümkün. İçine “AŞK” ve “SEVGİ” katılan romantik ve tutkulu Pierre Cardin Paris erkeğini tanımak için mağazalarına uğramanızı tavsiye ediyoruz.

www.aydinli.com.tr/pierrecardin

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT