Aşkın Modası Limango’da

Alışveriş Alışveriş Aşkın Modası Limango’da

Tarihler: 02 Şubat 2010 Salı ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Limango

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2010 ~ Şub 14, 2010
Sevgilisi için, dünyanın en seçkin markalarının özel ürünlerini arayanlar, fakat bu ürünleri avantajlı fiyatlarlarla, hiç yorulmadan satın almak isteyenler… limango.com.tr tam da bu noktada aşıkların imdadına yetişiyor. Türkiye’yi gerçek ‘private shopping’ keyfi ile tanıştıran limango.com.tr, büyük indirimlerle hediye arayan sevgililerin yüzünü güldürüyor. 250.000 üyeye ulaşan limango.com.tr, en seçkin markaların Sevgililer Günü’ne özel ürünleriyle aşkın modasını oluşturmayı sağlıyor…

Sevgililer Günü’nün en zorlu kısmı olan hediye seçme konusu, Limango sayesinde hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. Dünyanın en seçkin markalarını %70’e varan indirimlerle sunan limango.com.tr ile aşıklar, internetten alışveriş yaparak, hiç yorulmadan en özel hediyeyi seçme şansına sahip oluyorlar. Üstelik limango.com.tr, satışa sunduğu ürünlerin adetlerini ve satış sürelerini sınırlı tuttuğundan verilen hediye bu yönüyle kişiye daha da özel olduğunu hissettiriyor. Satışa sunulan ürünler her hafta değiştiğinden sevgiliye en uygun hediyeyi bulmak için Limango’yu her gün takip etmek ve haftanın kampanyalarına göz atmak gerekiyor.

limango.com.tr’den yalnızca Limango üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango.com.tr üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer Limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. Eğer Limango üyesi bir tanıdığınız yoksa o zaman da sitedeki formu doldurarak başvuru yapıyorsunuz. Bunun ardından başvurunuz Limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz konusunda tarafınıza bilgi iletiliyor. Üyelik onayından sonra arkadaş ve dostlarını Limango’ya davet edenleri ise benzersiz bir sürpriz bekliyor. Davet üzerine gelen her yeni üye, limango.com.tr’de yaptığı ilk alışverişle birlikte davet sahibine 10 TL alışveriş çeki kazandırıyor. Kısacası ne kadar çok arkadaşınızı ya da yakınınızı Limango üyesi yaparsanız, onların alışverişleriyle birlikte siz de kazanıyorsunuz.

Üyeliğin ücretsiz olduğu limango.com.tr’de kullanılan 3D Secure sistemi sayesinde tüm alışverişler en yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşiyor. Yapılan alışverişlerde kredi kartlarına peşin fiyatına 3 ila 6 ay arasında değişen taksit seçenekleri de sunuluyor. limango.com.tr, Otto Group’un Türkiye’deki ilk ve tek internet yatırımı konumunda bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT