Aşkınız Kadar Kalıcı Bir Hediye Vermek İsteyenlerin Adresi: Matras.com

Alışveriş Alışveriş Aşkınız Kadar Kalıcı Bir Hediye Vermek İsteyenlerin Adresi: Matras.com

Tarihler: 01 Ocak 2010 Cuma ~ 01 Ocak 2010 Cuma

Firma: Matraş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 1, 2010 ~ Oca 1, 2010

14 Şubat günü sevgilisine, aşkları gibi uzun ömürlü bir hediye etmek isteyen ama mağaza mağaza dolaşmak istemeyenlerin yeni adresi Matras.com. Sadece 3 gün içinde Türkiye’nin her köşesine ulaşan birbirinden değerli Matraşlar arasından bir tanesi mutlaka sevgilinizi etkilemeyi başaracak.

Üstelik Matraş, şık deri bir cüzdan hediye etmeyi tercih edenlere hoş bir jest de yapıyor ve cüzdan üzerine istedikleri bir mesajı ya da hediye sahibinin ismini yazdırarak hediyeyi daha da özel hale getiriyor.

Sevgililer Günü için geri sayım başladı. En özel, en farklı, en değerli, en hakiki, en kalıcı hediye seçenekleri için tüm sevgilileri sanal mağazasına davet eden şıklığın temsilcisi Matraş, %50 oranındaki sezon sürpriziyle de mutluluğu ikiye katlıyor!

Sanal mağazadan yapılan alışverişlerde sadece 3 gün içinde Türkiye’nin her yerine ulaşmayı başaran birbirinden değerli Matraşlar, sevgilinizin kalbini kazanmanızı garantiliyor. Mağaza mağaza dolaşmayı ortadan kaldıran, www.matras.com adresi sayesinde yüzlerce hediye seçeneği içinden sevgilinizin zevkine uygun bir tane bulmanız garanti.

Orijinal ya da Klasik, Matraş.com’da Her Seçenek Var
Erkek sevgiliye verilebilecek tamamı deri bir puro kutusu, seyahatlerde ona eşlik edecek bir deri kravatlık ya da ilişkinize heyecan katacak bir kroko deri tavla seti, benzersiz ve orijinal hediye alternatifleri olarak ilk akla gelenler arasında yer alıyor.

Her kadının evinde sahip olmak isteyeceği, yumuşacık deriden yapılma çekmeceli mücevher kutusu da sanal mağazadaki dikkat çeken hediye alternatiflerinden biri. Farklı renklerdeki iPad kılıfları ise her iki tarafa da hitap eden çok özel bir parça. Dahası deri ceketlerden çantalara, kemerden ayakkabılara yüzlerce hediye alternatifi de www.matras.com’da sevgilileri bekliyor.

Adını Kalbinize Yazdığınız Sevgilinin Hediyesine Adınızı Yazdırın
En önemlisi ise Matraş’ın sanal mağazası dahil tüm mağazalarında gerçekleştirdiği deri cüzdan üzerine isim ve mesaj yazma uygulaması.

Hediyeyi gerçek anlamda özel hale getiren “Seni sonsuza dek seveceğim - Ahmet” ya da “Aşkım bu deri cüzdan kadar gerçek - Burcu” gibi mesajlar yazıldıktan sonra mağazalardan 3 gün, sanal mağazadan ise toplam 5 içinde cüzdanı teslim almak mümkün oluyor. Üstelik yazım uygulaması da Matraş’ın sevgililere hediyesi!

Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi ve aksesuarlara sahip olmayı isteyen herkesi, Sevgililer Günü öncesinde mağazalarına ve www.matras.com adresindeki sanal mağazasına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT