Aşkınızı EFX ile Dengeleyin!

Alışveriş Alışveriş Aşkınızı EFX ile Dengeleyin!

Tarihler: 31 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: EFX

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2011 ~ Şub 14, 2011

Her geçen gün adından daha sık söz ettiren ve artık hemen herkesin bileğinde görülmeye başlanan “EFX Bileklikler”, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya ile sunuluyor. Tanesi 79 TL’den satılan orijinal EFX bilekliklerden 14 Şubat için, hem kendisine hem de sevdiği kişiye alanlar, ikinci bilekliğe % 15 indirimle sahip oluyor. “Bi’bana Bi’aşkıma” sloganıyla gerçekleştirilen kampanya 01 Şubat – 14 Şubat tarihleri arasında sadece www.efx.com.tr üzerinden yapılacak online alışverişlerde geçerli olacak.

Başta ABD ve Avrupa olmak üzere satıldığı pek çok ülkede hızla bir trend halini alan ve zirvedeki sporculardan sanatçılara kadar pek çok ünlü isim tarafından da kullanılan EFX bileklikleri, 14 Şubat için farklı bir hediye alternatifi olabilir. EFX’in Türkiye’deki tek yetkili resmi distribütörü Demo Dış Ticaret, Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya düzenliyor. 01 – 14 Şubat tarihleri arasında www.efx.com.tr adresinden yapılacak hediye alışverişlerinde geçerli olacak “Bi’bana Bi’aşkıma” isimli kampanya ile bir EFX bileklik satın alana ikincisi %15 indirimle sunuluyor.

Dünya genelinde milyonlarca insan tarafından kullanılmaya başlanan, etkisi kanıtlanmış patentli EFX bileklikleri, ülkemizde resmi olarak www.efx.com.tr adresinde satışa sunuluyor. Stres ve çevresel etkenlerden ötürü vücudun bozulan doğal enerji akışını düzenleyerek, tekrar eski dengesine kavuşmasını sağlayan ve böylece hem daha enerjik hem de daha zinde bir yaşama destek olan patentli EFX ürünleri, farklı bir 14 Şubat hediyesi olabilir. Eğer Sevgililer Günü için moda olduğu kadar faydalı da bir ürün almak istiyorsanız, www.efx.com.tr adresini mutlaka ziyaret edin.

ABD California merkezli EFX Performance Inc. Mission Viejo tarafından üretilen patentli ve orjinal EFX bileklikleri, Türkiye Distribütörü Demo Dış Ticaret tarafından ülkemizde satışa sunuluyor. Avantajlı Sevgililer Günü kampanyası hakkında detaylı bilgi ve online alışveriş için www.efx.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da (0212) 323 29 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT