Aşkınızı Penelope Yastık ve Yorgan ile Anlatın!

Alışveriş Alışveriş Aşkınızı Penelope Yastık ve Yorgan ile Anlatın!

Tarihler: 02 Şubat 2011 Çarşamba ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Penelope

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2011 ~ Şub 14, 2011

Bu Sevgililer Günü’nde aşkınızı PENELOPE’nin şıklığı ve farklılığı ile ifade edin! Ufak bir dokunuşta bile kendini hissettiren PENELOPE yastık ve yorganları özel taşlarla süslenen kalp desenleri ile sizin ve sevdiğinizin eşsiz uyku adresi olacak.

Kaz tüyünün yumuşaklığı ve doğallığı ile sağlıklı bu yastık ve yorganlar, huzurlu ve keyifli uykuların olmazsa olmazları haline gelecek.

14 Şubat yaklaşıyor. Sevgilinize hediye almak için çok az zamanınız kaldı. Çok sevdiğiniz aşkınıza ne hediye ederseniz, şımarır dersiniz? Sevdiğiniz için PENELOPE, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı çift kişilik yorgan ve yastığı ile kaz tüyünün eşsiz özelliklerini paylaşıyor.

Özel taşlarla kalp desenli olarak 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan PENELOPE’nin yastık ve yorganları bundan böyle sevenlerin doğal uyku adresi oluyor.

MAYA TEKSTİL’in PENELOPE markasının Sevgililer Günü’ne özel yastık ve yorganı, yüzde 100 kaz tüyünden üretiliyor. Özel taşlarla süslenen bu özel ürünlerde kaz tüylerinin dışarı çıkmasını önlemek amacı ile ithal pamuklu kumaşlar kullanıldı.

Vücut ısısı çok yüksek olan sevgiliniz için hava sirkülasyonu etkisi yaratan bu özel yorganlar ve yastıklar, çökme yapmıyor, yumuşak ve dolgun özellikleri ile de aşkınızın en özel hediyesi olacak. Yan ve sırt üstü yatmayı sevenler için ideal olan PENELOPE’nin siz sevgililere özel hediyesi.

Günlük yorgunluğunuzu attığınız, vücudunuzu âdete yenilediğiniz uyku süresince, siz sevgililere özel üretilen PENELOPE’nin özel yastık ve yorganları, sunduğu rahatlık hissi ile sizi uykuda farklı ve özel bir boyuta çıkaracak. PENELOPE’nin Sevgililer Günü’ne özel tasarımlı yastık ve yorganları, tüm sevgilileri bekliyor. Çift kişilik PENELOPE Sevgililer Günü yorganının fiyatı 279.00, yastığın fiyatı 74.00 TL.

PENELOPE’nin Sevgililer Günü özel hediyesi NOMITE belgeli özelliği ile hijyenik ve antialerjik olduğunu gösteriyor. Tüy dolgu malzemeli ürünlerde bulunan NOMITE işareti, ürünlerin ev tozu alerjisi olan kişiler için ideal özellikler taşıdığını kanıtlıyor. MAYA TEKSTİL’in ürünlerindeki NOMITE işareti, kaz tüyü dolgu malzemeli yastık, yorgan ve uyku pedlerinde toz akarı bulunmadığının en somut belgesi niteliğinde.

Ülkemizde, yüksek kalite ve teknolojide uyku ürünleri üreterek, uyku kültürü bilincini oluşturmada büyük rol oynayan MAYA TEKSTİL’in PENELOPE Sevgililer Günü yastık ve yorgan ürünü PENELOPE satılan tüm mağazalarda satışa sunuluyor. MAYA TEKSTİL ve uyku ürünleri hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT