Assan - Kingtom Et Sosları Etin Lezzetini Tamamlayacak

Alışveriş Alışveriş Assan - Kingtom Et Sosları Etin Lezzetini Tamamlayacak

Tarihler: 14 Temmuz 2011 Perşembe ~ 14 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Assan Foods

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2011 ~ Ağu 14, 2011

Ürünlerini 5 kıtada 70 ülkeye ihraç eden Assan Foods, uluslararası pazardaki gücünü Türkiye pazarına da yansıtıyor. Assan Foods, Assan-Kingtom markalı ürünleri ile Türkiye pazarında da ürettiği muhteşem lezzetleri profesyonel mutfaklara taşıyor.

Dünya mutfaklarına sos üreten Assan Foods, Assan-Kingtom markasıyla ev dışı kanalda profesyonellere yönelik yeni et sosları sunuyor. Acı barbekü sos, acı sos ve curry ketçap üreten Assan Foods, sahip olduğu teknoloji ve uluslararası tecrübe ile bu lezzet yelpazesini genişletmeyi planlıyor.

Assan Foods tarafından üretilen Acı Barbekü Sosu, biber ve domates salçasının, acı pul biber, soğan, sarımsak baharatları ile zenginleştirilmesi ve bu karışıma çok özel tütsü aromasının ilave edilmesi ile hazırlanıyor. Orta acılı ve hafif tatlı bir sos olan Acı Barbekü Sosu, fırın ya da ızgarada pişirilen etlerin yanında lezzet katmak için sunulabilir. Hamburger, sıcak/soğuk sandviçler çeşnilendirilebilir.

Assan-Kingtom markalı bir diğer sos da Acı Sos. Acı biber salçasının, domates salçası ile yumuşatıldığı, acı biber ve baharatlarla zenginleştirilmesi sonucu elde edilen hafif baharatlı, çok acı bir sostur. Etleri marine etmek için kullanılabilecek olan Acı Sos, dürümler ve sıcak/soğuk sandviçleri de çeşnilendirir.

Assan-Kingtom Curry Ketçapta ise, geleneksel domates ketçabı curry baharatı ile zenginleştirilmiş, soya sosu ile lezzetlendirilmiştir. Hafif acılı, tatlı bir sos olan Curry Ketçap, tavuk yemeklerine ve Hint mutfağı gibi dünya mutfaklarına çok yakışıyor.

Assan-Kingtom et sosları, 2 litrelik plastik şişelerde sunuluyor, gerek lezzet ve kalite gerekse kullanım kolaylığı açısından şefler tarafından beğeniyle karşılanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT