Assos'tan Sonsuz Işıltının Hediyesi?

Alışveriş Alışveriş Assos'tan Sonsuz Işıltının Hediyesi?

Tarihler: 07 Aralık 2011 Çarşamba ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Assos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2011 ~ Ara 31, 2011

Hiç şüphesiz 2012 yepyeni ümitler, hayaller, heyecanlar ve yeni kararlar için taptaze bir başlangıç…

Mücevheri modaya dönüştüren marka Assos birbirinden ışıltılı koleksiyonları ve farklı stillere hitap eden tasarımlarıyla yeni yıl hediyenizi eşsiz kılmayı ve bu özel güne özel anlamlar yüklemeyi amaçlıyor.

Görkemli bir pırlanta yüzük, ebediyetin simgesi elmas küpeler, her an sevginizi anımsatan ışıltılı bir kolye ve çok daha fazlası Assos’ta sizi bekliyor. Farklı renk seçenekleriyle sunulan bu ışık seli bilekliklere satış noktalarımızdan ve www.assosdiamond.com web sitemizden yapacağınız alışverişlerde sahip olabilirsiniz.

Böylece Assos, yeni yılda tek alışverişle ister kendinizin kullanabileceği, ister sevdiklerinize hediye edebileceğiniz iki eşsiz tasarıma sahip olma imkanını size sunuyor.

Sizleri Aralık ayı boyunca Assos ışıltısıyla buluşturmak ve yepyeni bir yıla sonsuz bir ışık seliyle başlamak için sizi satış noktalarımıza ve web sitemize davet ediyoruz.

Işıltınız da mutluluğunuz da sonsuz olsun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT