Asus, Yeni Nesil ‘Eee PC™’ ile Meydan Okuyor

Alışveriş Alışveriş Asus, Yeni Nesil ‘Eee PC™’ ile Meydan Okuyor

Tarihler: 20 Ağustos 2010 Cuma ~ 20 Eylül 2010 Pazartesi

Firma: Asus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2010 ~ Eyl 20, 2010

Yüksek kaliteli PC bileşenlerinin lider üreticisi ve netbook segmentinin yaratıcısı ASUS, Eee PC™ 1215N serisiyle tüm alışkanlıkları altüst etmeye hazırlanıyor.

İlk netbook modeli olan Eee PC™’ leri satışa sunduktan sonra bir anda tüm dikkatleri üzerinde toplayan ASUS, benzersiz performans sağlayan yeni nesil NVIDIA® ION™ grafik işlemcisi ile Intel® Atom™ D52 işlemciyi bir araya getirerek hareket halindeki tüketiciler için maksimum verim sağlayacak yeni ürünü Eee PC™ 1215N’ i piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

En son USB 3.0 ve Bluetooth 3.0 teknolojilerini barındıran Eee PC™ 1215N’ ler temel bilgisayar ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış tüm netbook’ lara meydan okuyor. Üstün multimedya performansı sağlayan Intel® Atom™ D525 çift çekirdekli işlemci ve NVIDIA® Optimus™ teknolojisini barındıran yeni nesil NVIDIA® ION™ ayrı grafik işlemcisine sahip yeni Eee PC™ 1215N’ lerin aynı klasmandaki rakiplerinden bir adım önde olduğuna değinen uzmanlar, enerji verimliliği açısından da yeni nesil netbook’ lar arasında ASUS Eee PC™’ lerin ilk sırada yer aldığını belirtiyor.

Videolar Kristal Netliğinde İzlenecek
Eee PC™ 1215N’in içerisinde bulunan yeni nesil NVIDIA® ION™ ayrı grafik işlemcisi, netbook’larda daha önce görülmemiş bir görsel deneyim sağlıyor. 1215N, 16:9 görüntüleme oranı ile 1366 x 768 HD geniş ekranda 1080p çözünürlükte HD videoları düzgün ve kristal netliğinde oynatabiliyor. Eee PC™ 1215N içerisine yerleştirilmiş olan donanım kod çözücüleri, mükemmel bir şekilde H.264, VC1 ve MPEG2 dosya formatlarının kodlarını çözerken, HDMI-çıkış portu geniş ekranlarda Full HD 1080p kayıttan yürütme sağlıyor.

Eee PC™ 1215N, kullanıcılara ek gizlilik sağlamak üzere web kamerasının lensi üzerinde bir kamera kapağı içeriyor.

10 Kat Hızlı Aktarım İmkanı
Eee PC™ 1215N, multimedya yeteneklerini tamamlamak üzere hızlı ve etkin bir bilgisayar deneyimi sağlamak için tasarlanmış özellikler içeriyor. USB 3.0, USB 2.0’ın neredeyse 10 katı kadar bir hızla saniyede 4.8GB’a kadar dosya aktarımı sağlarken, Bluetooth 3.0 Bluetooth 2.1’den 8 kat daha yüksek hızlarla çeşitli dijital aygıtlarla senkronize olabiliyor. 802.11n Wi-Fi bağlantısı kullanıcılara, 802.11b/g standartları ile karşılaştırıldığında daha yüksek bağlantı hızı ve yüksek verim sağlıyor. 1215N ayrıca Eee PC™ kapalı olduğunda bile cep telefonlarının USB aracılığıyla şarj edilmesine olanak tanıyor. Cep telefonu, Eee PC™’nin pilinden de güç çekebiliyor.

Her An, Her Yerden Erişim
Eee PC™ 1215N’in 250GB veya 320GB sabit disk sürücüsü, 500GB’lik ASUS WebStorage ile tamamlanıyor. Kullanıcılar, basit bir sürükle bırak hareketi ile dosyalarını basit bir şekilde saklayabiliyorlar.

1215N’de ASUS@Vibe önceden yüklü olarak geliyor ve çeşitli yazılımlar ve uygulamalar için bağımsız veri havuzu görevi görüyor. Kullanıcılara, istedikleri zaman müzik, video, radyo istasyonu ve diğer online eğlence biçimlerine erişim sağlıyor. ASUS@Vibe, hem lokal, hem de uluslararası içeriğe sahiptir. Bu eğlence hizmetleri, otomatik olarak güncelleniyor. Eee PC™ 1215N, Microsoft’un Bing haritasına katkıda bulunan bir uygulama olan LocaleMe içeriyor. Kullanıcıların bulundukları yeri işaretlemesine ve ayrıca çevreleri hakkında bilgiler vermelerine yardımcı oluyor. Kullanıcılar, adres ve güzergah bulmak için LocaleMe’yi kullanabiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT