Atalar`dan Forum Marmara`da Yepyeni Bir Mağaza

Alışveriş Alışveriş Atalar`dan Forum Marmara`da Yepyeni Bir Mağaza

Tarihler: 31 Mart 2011 Perşembe ~ 30 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Forum Marmara

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2011 ~ Nis 30, 2011

ATALAR’DAN FORUM MARMARA’DA YEPYENİ BİR MAĞAZA
ATALAR, alışveriş dünyasına merhaba diyen Forum Marmara AVM’deki yeni mağazasıyla İlkbahar Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapıyor.

Yeni sezona dinamik bir giriş yapan ATALAR, alışverişinize keyif katmaya devam ediyor. Forum Marmara AVM’de açılan mağazasıyla müşterilerine yenilikler sunan ATALAR, 31 Mart-3 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek %30 indirim fırsatıyla da alışveriş severleri cezbediyor.

ATALAR 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda; fuşya, sarı, turuncu,kırmızı, yeşil gibi güçlü ve çarpıcı renkler bir araya geliyor. Bahçe ve kır çiçeklerinin ve soyut motivlerin kullanıldığı empirme kumaşlardan ve puantiye deseninden üretilen; uçuşan şifon, ipek ve koton vual elbiseler, ATALAR kadınının zarif seçimlerinin altını çiziyor. Eteklerde ise; verev, kloş ve drapeli modeller farklı boy alternatifleriyle, 70’li yıllara gönderme yapıyor.

Klasiklerin vazgeçilmezi pantolon-ceket takımlar 2011 İlkbahar Yaz sezonunda gardroplara geri dönüyor. Ayrıca tek ceket giymekten hoşlanan kadınları da unutmayan ATALAR, blazer ceketler modelleriyle hem gece hem de gündüz kullanım alternatifleri sunuyor. Pantolonlarda ise, bol paça, kalem ve havuç modeller dikkat çekerken cupra kumaşlar sıklıkla kullanılıyor. Ara beden için de geniş bir ürün yelpazesi hazırlayan ATALAR, stil sahibi her kadına özel tasarımlar sunuyor.

Yeni sezonda safari etkisidevam ediyor. Bol cepli ceket, pantolon, şort ve elbiseler koton, keten ve organik kumaşlarda hayat buluyor. Rustik kroket ve malzemeler, dekoratif detaylar ve hayvan desenleri öne çıkarken, kaftan ve tuniklerde bol işlemeler kullanılıyor. Renk olarak haki, turuncu,kahve, toprak tonları, metalik ve bronz detaylar safari temasını vurguluyor.

Casual giyinmekten hoşlanan kadınlar için klasik 5 cep spor pantolonlar, dar paça capriler ve yüksek belli kısa şortlar vintage tarzı bluz ve elbiseler günün her saatinde rahat ve şık bir stil sunuyor. Akıcı ve doğal kumaşlardan üretilen beyaz gömlek ve tunikler, jean pantalonlar, ceketler ve montlar casual koleksiyonun vazgeçilmezlerinden. Kısa eşofman üstleri, atletler ve t-shirt’ler ise plaj koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında.

Özel davet ve mezuniyet törenleri için de şık alternatifler sunan ATALAR 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda uzun uçuşan feminen elbiseler ve yine kırmızı, turkuvaz, yeşil ve turuncu gibi canlı renklerin kullanıldığı abiye tasarımlar ATALAR kadınının sıcak yaz akşamlarında tercihi oluyor.

www.atalargiyim.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT