Avea’dan Avealılara ‘Açıkhava’ Sürprizi !..

Alışveriş Alışveriş Avea’dan Avealılara ‘Açıkhava’ Sürprizi !..

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2006 Cuma

Firma: Avea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 18, 2006
Avea’dan Avealılara ‘Açıkhava’ Sürprizi !..
Müzikseverlerin heyecanla beklediği ‘Avea Açıkhava Konserleri’ne katılıp; müzik ve eğlenceyle buluşmayı isteyen Avealılara büyük sürpriz: Katılmak istediği konserin tarihini yazıp 5515’e en çok SMS atan toplam 300 Avealı, 8-19 Ağustos tarihleri arasında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek Avea konserlerine iki kişilik bilet kazanma fırsatı yakalayacak.

8 Ağustos tarihinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda başlayacak olan ‘Avea Açıkhava Konserleri’ kapsamında 12 konser gerçekleştirilecek. Tarkan (8-9 Ağustos), İbrahim Tatlıses (10 Ağustos), Hande Yener & Rafet El Roman (11 Ağustos), Sibel Can (12 Ağustos), MFÖ (13 Ağustos), Şebnem Ferah (15 Ağustos), Müslüm Gürses & Duman (16 Ağustos), Ebru Gündeş & Muazzez Abacı (17 Ağustos), Serdar Ortaç (18 Ağustos), Aşkın Nur Yengi & Levent Yüksel (19 Ağustos) gibi birbirinden ünlü yıldızlarla renklenecek Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde, Avealı müzikseverler sevdikleri sanatçıların canlı performanslarını izleme şansı yakalayacaklar.

18 Ağustos 2006 tarihine kadar Avea hattından, katılmak istediği konserin tarihini yazıp 5515’e en çok mesaj gönderen ilk 25 Avealı, bu konsere iki bilet hediyesi kazanacak. Örneğin; 13 Ağustos tarihindeki MFÖ konserine katılmak isteyen Avealılar 13 yazıp 5515’e gönderecekler ve ne kadar çok SMS gönderirlerse, konsere katılma şansları da o kadar artacak.

Avealılar tarafından 5515’e gönderilen her mesaj 2 SMS / 4 kontör ile ücretlendirilecek. Kullanıcılar ‘Avea Açıkhava Konserleri’ne bilet kazanabilmek için katılmak istedikleri konserin bir gün öncesinde saat 10:00’a kadar mesaj atabilecekler. Avea’dan bilet hediyesi kazananlar, konserden bir gün önce saat 10:00 – 15:00 arasında telefonla bilgilendirilecek.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT