Aveda'dan Düz ve Bukleli Saçlara Çözüm Önerisi

Alışveriş Alışveriş Aveda'dan Düz ve Bukleli Saçlara Çözüm Önerisi

Tarihler: 03 Kasım 2011 Perşembe ~ 03 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Aveda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2011 ~ Ara 3, 2011

AvedaBitkisel güzellik alanında dünya lideri AVEDA, kalıcı olarak saç dokusunu yumuşatan, dalgaları ve bukleleri biçimli hale getirip kontrollü bir görünüm vererek saçı pürüzsüzleştiren ve dalgalı saçları düzleştirebilen profesyonel bir salon uygulaması olan Aveda Smooth Infusion Retexturizing System ‘i sunuyor. Bu profesyonel işlem; termal bir bileşim olan Retexturizing Créme ve Neutralizing Treatment uygulamasıyla saçın doğal dokusunu kalıcı olarak değiştirir.

AvedaÜç Farklı Beklentiye Yanıt Verir: Servis süresi üç ile dört saat arasında olan ve uzman kuaför tarafından uygulanması gereken Aveda Smooth Infusion Retexturizing System, üç temel doku etkisi gerçekleştirebiliyor:
•Düzleştirme: Pürüzsüz, düz saçlar
•Kontrollü etki: Hacimli pürüzsüz, düz saçlar
•Kontrollü bukle: Yumuşak, pürüzsüz bukleler

Doğal İçerik Maddeleri ile Hazirlanmıştır: Organik sertifikalı ylang ylang özü içeren Aveda Smooth Infusion Retexturizing System ürünleri, organik sertifikalı jojoba yağı, meadowfoam tohumu yağı ve işlem süresinde saçı korumaya yardımcı olan hindistan cevizinden elde edilmiş saç kremleri ile en az %74 oranda doğal elde edilen içerik maddelerini barındırır.

Nasıl Uygulanır?: Sistem ile hangi doku etkisi isteniyorsa, söz konusu tekniğin kendine özgü sıcaklık uygulaması kullanılır.

Düz – fön ve saç düzleştiricisi
Kontrollü Etki – fön
Kontrollü Bukle – başlıklı fön ve seramik maşa

Düzleştiriciler Veya Termal Düzleştiriciler Arasindaki Fark nedir?: Smooth Infusion Retexturizing System, geleneksel kimyasal düzleştiricilerden farklı olarak termal bir düzleştiricidir. Saçın doğal dokusunu nazikçe, kalıcı olarak değiştirmek ve saç bağlarını önce kırıp sonra tekrar oluşturarak saçın görünümünü belirgin biçimde değiştirmek için doğadan ilham alınmış bir kimya kullanır. Klasik düzleştiriciler saç bağlarını tekrar oluşturmadan kırarlar, bu da ileride düzeltilemeyecek zararlara yol açabilir.

Nerede Bulunur, Uygulanır: Aveda Smooth Infusion Retexturizing System uygulamasını sadece Aveda salonlarında profesyonellere yaptırabilirsiniz. Saçınızın pürüzsüz etkisini devam ettirmek için evde kullanılabilecek Smooth Infusion şampuan, bakım, ve şekillendirme ürünlerini de Aveda salonlarında ulabilirsiniz.

Aveda Hizmetlerine ve Ürünlerine Ulaşaileceğiniz Kuaför Salonları: Akmerkez Erdem Kıramer, Anadolu Hisarı Erdem Kıramer, Akbatı Erdem Kıramer, İstinyepark Erdem Kıramer

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT