Avent Ortodontik Emzikler ile Bebeğinizin Ağız Gelişimi Güvende

Alışveriş Alışveriş Avent Ortodontik Emzikler ile Bebeğinizin Ağız Gelişimi Güvende

Tarihler: 24 Nisan 2012 Salı ~ 24 Haziran 2012 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2012 ~ Haz 24, 2012

Bebeklerin sağlıklı ağız gelişimini desteklemek üzere tasarlanan yeni Philips Avent Gelişmiş Ortodontik Emzikler, Philips kullanıcılarıyla tanışmaya hazır

Tüm dünyada annelerin 1 numaralı tavsiye edilen markası olan Philips Avent, Gelişmiş Ortodontik Emzikleri piyasaya sürüyor. Philips A Avent Gelişmiş Ortodontik Emzik, sağlıklı bir ağız gelişimini desteklemek ve en üst düzeyde rahatlık sağlamak üzere, dünyanın önde gelen ortodontistlerinden Dr. Kai Hageman’ın katkılarıyla geliştirildi.

Bebeklerin ağız gelişimi konusunda ekstra güvence sağlayan Philips Avent Gelişmiş Ortodontik Emzik, benzersiz kanatlı şekli ile özellikle dişetleri ve dişler üzerindeki baskıyı en aza indirgeyecek şekilde geliştirildi. Emziği genişleten kanatlar sayesinde, emme nedeniyle dişler üzerinde oluşan baskı damak boyunca eşit bir şekilde dağılarak azalıyor. Ortodontik şekli bebeğin dilinin doğal bir pozisyonda kalmasını sağlayarak havanın kolayca akmasına ve bebeklerin emziğe en fazla ihtiyaç duydukları durumlarda en üst düzeyde rahatlık elde edilmesine olanak veriyor.

Philips Avent Gelişmiş Ortodontik Silikon Emzik, en yüksek kaliteyi ve güvenliği sağlayacak şekilde tasarlandı. Bebeğinizin ağız gelişimindeki farklı evrelere uygun olarak, çeşitli boyutları, biçimleri ve renkleri bulunan, 0-6 ve 6-18 ay olarak sınıflandırılan Philips AVENT emzik yelpazesine Gelişmiş Ortodontik Emzik de eklenerek bu grup ürünleri daha da güçlenmiş oldu;

Silikon Emzikler:
• BPA içermez
• Tatsız ve kokusuz olması nedeniyle bebeğiniz tarafından kolaylıkla benimsenir
• Pürüzsüz, şeffaf, temizlemesi kolay ve yapışmaz özelliğe sahiptir
• Sağlam, uzun ömürlü ve zaman içinde biçim ve renginde değişim yaşanmaz

Emzik Kalkanındaki Havalandırma Delikleri:
• Emzik kalkanında bulunan havalandırma delikleri tükürük birikimini önler, havanın bebeğin cildinden daha etkili bir şekilde akmasını sağlar.

Geçmeli Hijyenik Kapak:
• Sterilize edilmiş emziklerin temiz kalmasını sağlar.

Güvenlik Standartları
• Philips Avent emzikler güvenlik standartlarına (EN 1400) uygundur Philips Avent Gelişmiş Ortodontik Emzik için önerilen perakende satış fiyatı 24,2TL’dir.








istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT