Avent`ten `İlk Anneler Günüm` Hediye Paketi

Alışveriş Alışveriş Avent`ten `İlk Anneler Günüm` Hediye Paketi

Tarihler: 10 Mayıs 2006 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2006 Pazar

Firma: Avent

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2006 ~ May 14, 2006
Avent’ten ‘İlk Anneler Günüm’ Hediye Paketi
Doğala en yakın olarak geliştirdiği kaliteli ürünler ile tanınan Avent, 14 Mayıs Anneler Günü bebeğine kavuşan annelere özel bir hediye paketi sunuyor…

Dünya’nın 70’ten fazla ülkesinde en çok tercih edilen anne ve bebek bakım ürünleri markası olan Avent, anneler günü nedeni ile 14 Mayıs tarihinde doğum yaparak ilk anneler günlerini kutlayacak anneleri, seçkin ürünler, bilgiler ve sürprizler içeren bir hediye paketi ile kutluyor.

Tüm Türkiye’de çeşitli hastanelerde 14 Mayıs Anneler Gününde doğum yapan annelere Avent’in seçkin ürün yelpazesinden değerli armağanlar sunulacak. İLK ANNELER GÜNÜM hediyeleri; emzirme eğitim CD’sinden bilgilendirici broşürlere; lohusa bakım ürünlerinden, protein, amino asit ve süt özleri ile formüle edilmiş bebek bakım ürünlerine kadar çok çeşitli ürünlerden seçildi.

Bebeği ve kendisi için hijyene ve kaliteye önem veren bütün annelerin tercihi olan Avent, bu kampanya ile özellikle yeni doğum yapan anneleri emzirme ve temel bakım konusunda bilgilendirmeyi ve onlara yardımcı olmayı hedefliyor.

Ürünlerinin % 98’ini, dizayn ve üretim olarak en yüksek uluslararası kalite belgesi ISO 9001 ile ödüllendirilen İngiltere’deki fabrikasında üreten Avent, dünyanın en yenilikçi beslenme ve bakım ürünleri ile liderliğini sürdürüyor.

Grup Baby
Tel: (216) 573 62 00 (pbx)
www.grupbaby.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT