AvivaSA Müşterilerine Kasko ve Ev Sigortasında İndirim

Alışveriş Alışveriş AvivaSA Müşterilerine Kasko ve Ev Sigortasında İndirim

Tarihler: 14 Temmuz 2010 Çarşamba ~ 31 Ağustos 2010 Salı

Firma: AvivaSA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2010 ~ Ağu 31, 2010

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün önde gelen şirketlerinden AvivaSA, bireysel emeklilik müşterilerine ev sigortası ve kasko indirimi sağlıyor.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat, bireysel emeklilik müşterilerinin daha iyi bir sigortalı yaşam deneyimi edinmelerini sağlamak amacıyla Aviva Sigorta’nın ev sigortası ve kasko ürünlerinde %10 indirim fırsatı sunmaya başladı. %10 indirim avantajından faydalanmak isteyen AvivaSA müşterilerinin, Aviva Sigorta’nın 0216 444 28 00 numaralı çağrı merkezini arayarak AvivaSA müşterisi olduklarını beyan etmeleri; adlarını, soyadlarını ve müşteri numarası bilgilerini vermeleri yeterli olacak.

AvivaSA müşterileri bu avantajla birlikte poliçelerini de hızlı bir şekilde alabilecekler. AvivaSA müşterilerinin Aviva Sigorta’nın çağrı merkezi üzerinden aldıkları teklifin poliçeleşmesi durumunda poliçeleri e-posta yoluyla kendilerine ulaştırılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT