AvivaSa’yla Babanıza Emeklilik Hediye Edin!

Alışveriş Alışveriş AvivaSa’yla Babanıza Emeklilik Hediye Edin!

Tarihler: 16 Haziran 2011 Perşembe ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: AvivaSa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2011 ~ Haz 19, 2011

AvivaSA, Babalar Günü’nde babasını farklı ve anlamlı bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlere “bireysel emeklilik” öneriyor.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat, babalarının geleceğini garanti altına almak ve ilerleyen yaşlarını daha rahat geçirmelerini sağlamak isteyenlere, “bireysel emeklilik” hediyesini ayda 90 TL’den başlayan fiyatlarla alabilme fırsatı sunuyor.

AvivaSA, babaların geleceklerini garanti altına alırken, bugünlerini de düşünüyor. “Geleceğini Biriktirenler Kulübü” ile babalara benzersiz imkanlar yaratan AvivaSA; sağlıktan hobiye, sigortadan seyahate birçok seçkin kuruluşta indirimler sağlıyor; ayrıcalıklı hizmetlerle de müşterilerinin işini kolaylaştırıyor.

Bireysel emeklilik ile ilgili detaylı bilgiye AvivaSA’nın 444 11 11 numaralı Müşteri Memnuniyet Merkezi’nden ya da www.avivasa.com.tr adresindeki web sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT