Avrupa`nın Yeni Gözdesi Protherm Lynx Şimdi Türkiye`de!

Alışveriş Alışveriş Avrupa`nın Yeni Gözdesi Protherm Lynx Şimdi Türkiye`de!

Tarihler: 20 Kasım 2006 Pazartesi ~ 24 Kasım 2006 Cuma

Firma: Protherm Lynx

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2006 ~ Kas 24, 2006

PROTHERM LYNX ŞİMDİ TÜRKİYE’DE
Isıtma sektöründe, ürettiği dayanıklı ve sağlam ürünler ile ön plana çıkan Protherm, Avrupa’nın en çok tercih edilen kombi modellerinden biri olan Lynx kombiyi Türkiye’deki tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Protherm Lynx kombiler, estetik dizaynı, kolay kullanımı ve düşük yakıt tüketimiyle sağladığı yüksek verimlilik sayesinde ön plana çıkıyor. Protherm’in ISO9001 standartlarındaki tesislerinde üretilen Lynx kombiler, çok düşük ses seviyesi ile kullanıcısına daha da konforlu bir ısınma sunuyor.

Kullanıcı, kombilerde yer alan dijital gösterge sayesinde, ısıtma ve kullanım suyu sıcaklıkları ile tesisattaki su basıncını rahatlıkla görebiliyor. Elektronik sisteminde bulunan güçlü mikroişlemciyle ürünün tüm fonksiyonları kontrol edilerek daha yüksek verimle ve daha güvenli şekilde çalışması sağlanıyor.

Ayarlanabilir otomatik by-pass sayesinde, tüm ısıtma sistemlerinde sorunsuz çalışabilen Lynx kombilerin kalorifer sıcaklığı ayar aralığı 38°C - 80°C’dir. Lynx kombilerde bulunan integral eşanjör, hızlı ve kısa sürede sıcak su sağlayıp kireç oluşumu da engelleniyor, flow-sensor ve sıcaklık sensoru (çift kontrol) sayesinde 35°C- 60°C arasında yüksek sıcak su konforunu da kullanıcılarına sunuyor.

Elektronik ateşleme ve kademesiz alev modülasyonun yanı sıra düşük tesisat suyu basıncı erken uyarı sistemi sayesinde, cihaz su basıncından dolayı devre dışı kalmadan önce tüketicisini uyarabiliyor. Donmaya ve aşırı ısınmaya karşı koruma, pompa sıkışmasını önleme, brulör bekleme süresi vb. gibi koruma sistemleri dışında, Lynx kombiler, meydana gelebilecek tüm sorunlarda kendisini ve kullanıcıları güven altına alacak emniyet sistemleri ile donatıldı.

Lynx kombilerde soğuk su ve kalorifer dönüş hattı üzerinde yer alan dahili filtreler sayesinde cihazın içerisine şebeke ve ısıtma sisteminden gelebilecek her türlü yabancı madde minimuma indirilerek cihazın daha sağlıklı çalışması sağlanıyor. Ürünlerde yer alan geliştirilmiş hidrolik blok yapısı, servisi hizmetini kolaylaştırmış, kalitesini artırarak süresini kısaltmıştır.

Protherm’in, özel eğitimli ve konusunda uzman personeli, sunduğu yaygın mobil servis ağı ve Türkiye’de doğalgazın bulunduğu her ilde mevcut bulunan 600’ün üzerindeki satış noktası ile Protherm Lynx kombiler oldukça iddialı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT