Avrupa Şampiyonası’nda kesintisiz maç keyfi için binlerce hediye

Alışveriş Alışveriş Avrupa Şampiyonası’nda kesintisiz maç keyfi için binlerce hediye

Tarihler: 26 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2008 Cumartesi

Firma: Teknosa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2008 ~ May 31, 2008
Milli Takımlar Teknoloji Tedarikçisi Teknosa’dan Avrupa Şampiyonası’nda kesintisiz maç keyfi için binlerce hediye
Milli Takımlar Teknoloji Tedarikçisi Teknosa; Avrupa Şampiyonası’nda maç coşkusunu katlayacak Milli Takım formasından TV izleme koltuğuna, dizüstü bilgisayardan DVD kaydediciye kadar binlerce hediye kazanma fırsatı sunuyor. Teknosa’dan Mayıs ayında LCD veya Plazma TV alan müşteriler, her 50 YTL alışverişleri için bir çekiliş hakkı kazanıyor.

Milli Takımlar Teknoloji Tedarikçisi Teknosa, Avrupa Şampiyonası öncesinde cazip hediyelerle dolu bir kampanyaya imza atıyor. Mayıs ayı boyunca Teknosa’dan LCD veya Plazma TV alan müşteriler, her 50 YTL ve katları alışverişleri için bir çekiliş hakkı kazanıyor ve muhteşem hediyeleri kazanma şansı yakalıyor.
Teknosa’nın “Kesintisiz Maç Keyfi İçin İdeal Kadro” sloganıyla sunduğu hediyeler şöyle: 1111’şer adet Milli takım taraftar forması, Milli Takım atkısı ve Milli Takım şapkası; 111’şer adet Sinbo mini buzdolabı ve Samsung mikrodalga fırın; 11’şer adet Sony Playstation 3, 32” LG LCD TV, Digiturk Plus, MSI dizüstü bilgisayar, TV izleme koltuğu, LG DVD Kaydedici, Hannspree 10” Futbol LCD TV ve Sigma Klima.

Müşteriler, LCD TV veya Plazma TV alışverişlerini, Türkiye’nin 57 ilindeki 231 Teknosa mağazasından, teknosa.com İnternet mağazasından ve 444 55 99 numaralı çağrı merkezinden yapabiliyor.

Milli Takım Teknoloji Tedarikçisi Teknosa, imza attığı kampanya ile Avrupa Şampiyonası boyunca taraftarın da keyif sponsoru oluyor, cazip hediyelerle müşterilerine maç coşkusunu doyasıya yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT