Avukatlar Kalem Kağıtla İş Yapmayı Bilgisayara Bıraktı

Alışveriş Alışveriş Avukatlar Kalem Kağıtla İş Yapmayı Bilgisayara Bıraktı

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: Aidata Bilgisayar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 30, 2006
AVUKATLAR KALEM KAĞITLA İŞ YAPMAYI BİLGİSAYARA BIRAKTI
AİDATA BİLGİSAYAR , AVUKATPRO KAMPANYASI İLE AVUKATLARIN DAVA ve İCRA YÖNETİM TAKİPLERİNİ ARTIK MASABAŞINDAN TEKNOLOJİYE TAŞIYOR! AVUKATLAR, KALEM KAĞITLA DEĞİL BİLGİSAYARLA İŞ TAKİBİ YAPACAK..

Aidata Bilgisayar , değişen teknoloji uygulamaları ve programlarına bir yenisini daha ekledi. Aidata, PC ve notebooklarında yer alan AvukatPro yazılımı ile Avukat’ların İcra ve Dava gibi hukuki takip süreçlerini kalem kağıt ile değil teknolojiyi kullanarak bilgisayarla izlemelerini sağlıyor. AvukatPro kampanyası, İcra Yönetimi ve Dava Yönetimi olarak iki farklı yazılım halinde Aidata PC ve Notebook’larla birlikte avukatlara sunuluyor.

E-devlet ve Ulusal Yargı Ağı Projesi (UYAP) kapsamında yer alan adalet işlemlerinin elektronik ortamda gerçekleştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar avukatların teknolojiyi ve interneti kullanmalarını vazgeçilmez kılıyor. Bu sistem çerçevesinde de dava ve takiplerin teknolojiyi kullanmadan işleme konulması olanaksız hale geliyor. Aidata’nın, AvukatPro yazılımlı PC ve Notebooklarda yer alan İcra ve Dava Yönetimi programları ile artık Avukatlar teknolojiyi yakından takip ederken tüm çalışmalarını da hem e-devlet hem de UYAP sistemine uygun olarak izleyecekler.

Aidata AvukatPro Kampanyası’nda yer alan İcra ve Dava Yönetim programları Avukatların tüm dava süreçlerini izlemelerini, yazışma ve evrak kayıt ile takip süreçlerini kontrol edip saklarken; avukatın onayı ve kontrolü ile müvekkilinin de aynı sistemi kullanarak dava sürecini izlemesini sağlıyor. Avukatpro yazılımı ile şeffaf devlet ve Hukuk anlayışı da pekiştirilmiş oluyor.

Türkiyenin en eski yerli markası olan Aidata Bilgisayar’ın, PC ve Notebook ürünlerinde gerçekleştirilen bu kampanya çalışması ile zor beğenen, detaycı ve mükemmeli arayan avukatlar, hem teknoloji hem de gelişen devlet uygulamalarıyla bire bir uyumlu çalışmalar yapacaklar.

Aidata AvukatPro Yazılımlı PC ve Notebook kampanyası tüm Aidata Bilgisayar Bayi ve Vatan Computer mağazalarında cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa sunuluyor.
Aidatat AvukatPro PC : 999$+KDV
Aidata AvukatPro Notebook : 1.355 $+KDV

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT