Axess sahiplerine özel kaliteli ve konforlu ayrıcalık: Axess Transfer Hizmetleri

Alışveriş Alışveriş Axess sahiplerine özel kaliteli ve konforlu ayrıcalık: Axess Transfer Hizmetleri

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: Axess

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 30, 2006
Axess sahiplerine özel kaliteli ve konforlu ayrıcalık: Axess Transfer Hizmetleri

Axess Transfer Hizmetleri’ne Özel Şoför de eklendi
Hayatın her alanında kart sahiplerinin yanında olmaya özen gösteren Axess, şehir içi ve şehirler arası ulaşımları için sunduğu konforlu çözümlere Özel Şoför Hizmetini de ekledi. Axess Transfer Hizmetleri; konforlu araçlarla özellikle havalimanı transferinde kolaylık sağlayan VIP Transfer, Türkiye’nin her yerinde özel fiyat avantajıyla sunulan Axess Araç kiralama ve son olarak ihtiyaç duyulduğu saatler için tutulabilecek Özel Şoför Hizmetini içeriyor. Özel gün ve gecelerde, misafirlerinizi karşılarken ya da havalimanına gidiş dönüşlerde kullanılabilecek Axess VIP transfer ile kart sahipleri, özel bir araç ve şoförle alınıyor ve güvenli ve konforlu seyahatin keyfini avantajlı bir tarife ile yaşıyor.

Özel Şoför hizmetinden yararlanan Axess kart sahipleri, istenilen zaman ve mekanda, özel şoför eşliğinde kendi araçlarının konforunu yaşayarak seyahat edebiliyorlar. Özel Şoför hizmetini veren SecureDrive firması’ndan Axess’e özel %20 indirimle 8 saatlik bir hizmet için 50 YTL.ye özel şoför tutmak mümkün.

Yine özel fiyatlarla araç kiralama hizmeti de sunan Axess Transfer Hizmetlerinden faydalanabilmek için 24 saat öncesinden 444 25 25’i arayarak rezervasyon yaptırılması yeterli oluyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT