Ayağınızı Isıtacak Kış Koleksiyonu ile Fuel Ayakkabı

Alışveriş Alışveriş Ayağınızı Isıtacak Kış Koleksiyonu ile Fuel Ayakkabı

Tarihler: 12 Kasım 2010 Cuma ~ 12 Aralık 2010 Pazar

Firma: Fuel Ayakkabı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2010 ~ Ara 12, 2010

Kaliteli modelleri, özgün tasarımları ve moda renkleriyle her yaşın ve her zevkin severek tercih edeceği Fuel Spor Ayakkabı, oluşturduğu deri kış koleksiyonu ile klasikleşen siyah, beyaz ve lacivert tonları bu yıl ki kış koleksiyonunda özgün ve şık modelleri ile farklılaştırdığını göreceksiniz.

Kış koleksiyonunda özellikle deri ayakkabılar üzerine yoğunlaşan Fuel Ayakkabı kış renklerini ön planda tutarak koyu renkleri kullanıyor… Koyu renkler üzerine kullandığı zıt renklerdeki dikkat çeken amblemi ve şerit halindeki değişik desenleriyle farklı bir çizgi yaratan Fuel Ayakkabı kışın en iddialı markalarından... Ayak yapısına uygun hafif tabanları, hava alan ve ayağı terletmeyen deri modelleri ile bu kış yürüyüş yapmaya, sosyal aktivitelerinizi gerçekleştirmeye doyamayacaksınız… Ayağı yormayan, dinlendirici özelliği ile uzun süre ayağınızda taşıyabileceğiniz Fuel Ayakkabı bu kış favorileriniz arasında olmaya aday… Türkiye’nin her yerindeki spor ayakkabı mağazalarında bulabileceğiniz Fuel, modelistlerin özel olarak dünya modasını takip ederek oluşturduğu koleksiyonuyla birbirinden şık ve kaliteli ürünleriyle sadece zamanı yakalamakla kalmayıp aynı zamanda spor yapan ve spor giyinmeyi sevenlerin de kalbini çalıyor. Kaliteli ve ergonomik yapısı, birbirinden farklı modelleri ile ilgi odağı olan Fuel Ayakkabı hesaplı fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Her zevke her kıyafete uygun model ve alternatif bulabilmek mümkün FUEL koleksiyonunda… İster iş hayatının içinde klasik giyim tarzını seviyor olun, isterse hayatın her aşamasında spor tarzı benimseyin ya da günlük hayatın içinde ister yürüyüş yapın, ister koşun ya da gece dışarı çıkın Fuel’de her duruma uygun muhakkak model bulabilirsiniz.

Bu kış “Fuel kış koleksiyonu” ile çok sıcak geçecek…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT