Ayaklarınız yaza hazır mı?

Alışveriş Alışveriş Ayaklarınız yaza hazır mı?

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: Fischem Pieditak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
Ayaklarınız yaza hazır mı?
Kış boyunca kapalı kalan ayakları yaza girerken ihmal etmemek gerektiğini söyleyen uzmanlar, kış mevsimi boyunca kapalı kalan ayakların ekstra bir bakıma ihtiyaç duyduğunun altını çiziyor. Özel formüllerle üretilen, uzmanların da ayak sağlığı ve bakımı konusunda tavsiye ettiği Fischem Pieditak ürünleri yaz aylarının da vazgeçilmezi olacak!

Sağlık konusunda her zaman ikinci plana atılan ayaklar, gün boyu vücudun tüm yükünü çekmelerine karşın hiçbir zaman hak ettiği ilgiyi bulamamıştır. Kış aylarında kapalı kalan ayaklara ilgi gösterme zamanı geldi. Fishcem Kozmetik, hem ayak sağlığına hem de ayak bakımına önem verenlere “Foot Care Ayak Bakımı Koruyucu Krem”, “Yağsız Pieditak Koruyucu Ayak Jeli” ve “Pieditak Ayak Scrup Jel” ile sorun giderici çözümler sunuyor.

Fischem Pieditak bakım kremi ve jellerinin ortak 5 koruyucu etkisi bulunmakta. Kullanıldıklarında ilk olarak terlemeyle oluşan ayak kokularını önler ve ayaklarınıza serinlik hissi vererek rahatlatır. Güçlü yumuşatıcı etkisi ile nasır oluşumunu önler, topuklarda ve tabanlarda oluşan sert deriyi giderir. Soğuk, sıcak, rutubet, terleme, uygun olmayan ayakkabı vb. dış etkenlere karşı cildinizi korur. Bileşimindeki antibakteriyel aktifler ve doğal Tree Tea Oil sayesinde, yüzme havuzları, duşlar gibi toplu kullanım alanlarından bulaşabilen mantar (fungus) ve bakterilere karşı etkili koruma sağlar. Gün boyu kapalı ve havasız ortamda kalan ayaklarda buna bağlı olarak oluşabilen tahriş ve kaşıntıyı önler. Derinlemesine nemlendirici etkisini gün boyu koruyarak yüzeyde ve parmak aralarında oluşan çatlak ve kuru deriyi giderir. Soğuk, sıcak, rutubet, terleme, uygun olmayan ayakkabı ve yıpratıcı dış etkenlerle oluşan deri ve parmak arası çatlaklarına karşı cildinizi korur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT