b-fit İle Kadın Kadına Sadece 30 Dakika

Alışveriş Alışveriş b-fit İle Kadın Kadına Sadece 30 Dakika

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 12 Aralık 2008 Cuma

Firma: b-fit

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 12, 2008
b-fit İLE KADIN KADINA SADECE 30 DAKİKA

Sadece kadınlara özel b-fit egzersiz programıyla günde 30 dakika ayrılarak sağlıklı kalabilirsiniz.

Amerikan Sağlık Örgütü’nün sağlıklı bir spor programı için belirlediği 30 dakikanın baz alındığı b-fit Salonları’nda, sporun eğlenceli, basit ama etkili halinden faydalanın. Üstelik bütçeleri zorlamayan son derece makul fiyatlarla.
Sadece kadınlara özel b-fit Salonları’nda, kendi gücünüz kadar itme ve çekme kuvvetiyle hareket eden fitness makineleriyle egzersiz yapılıyor. Amerika’da geliştirilmiş, 9 kas kuvvetlendirici ve 9’u da kardiyo olmak üzere toplam 18 ‘istasyon’da yapılan çalışmalarla, bir yandan aerobik egzersizi yapılırken diğer yandan da kaslar güçleniyor. İstasyon adı verilen bu uygulamayla güçlenen kaslar sayesinde; sadece spor yaparken değil -kas kütlesi arttığı için- hareket edilmeyen zamanlarda da kalori yakımı hızlandırılmış oluyor. Egzersizlerde her bir istasyonda sadece 30 saniye harcanıyor, böylece vücudun aynı tip egzersize olabilecek alışkanlık riski de ortadan kalkıyor.

Türkiye’de şu anda 38 şubesiyle Çanakkale’den Antalya’ya, Gaziantep’ten Balıkesir’e, İstanbul’dan İzmir’e 11 ilde hizmet veren b-fit Salonları’ndan herhangi birine üye olmakla, haftada 1 kez başka bir b-fit Salonu’na gitme hakkı da kazanıyorsunuz. Böylece arkadaşınızla olduğunuz bir gün ona en yakın b-fit’e gidebiliyor, sevdiklerinize ayıracağınız zamandan da çalmak zorunda kalmıyorsunuz. Bu hakkınız sadece aynı şehir için değil, tüm b-fit Salonları için geçerli. b-fit olan bir şehre gittiğinizde, b-fit üyesi olma ayrıcalığıyla dilediğiniz b-fit Salonu’ndan, ekstra bir ücret ödemeden yararlanırsınız.

Çalışan kadınların öğlen tatillerinde, ev işlerinden dolayı spor salonlarına vakit bulamayan ev hanımları fırsat buldukları her zaman; sadece 30 dakikalarını ayırarak yapacakları b-fit egzersiz programı sayesinde, bir servet ödemeden, kadın kadına eğlenmenin, sağlıklı kalmanın ve güzelleşmenin keyfine varıyor.

b-fit Hakkında:
2.5 yıl önce ortaklardan birinin Amerika’da uyguladığı bir egzersiz programı sonucu 2 beden incelmesiyle ilham alınıp kurulan b-fit Salonları, şu anda Amerika ve Türkiye’de İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Edremit (Çanakkale), Çanakkale, Karadeniz Ereğli, Ayvalık (Balıkesir), Balıkesir, Bursa, Akhisar (Manisa), Nazilli (Aydın) ve Antalya’da 38 şubesiyle hizmet veriyor. Franchasing sistemiyle kadın girişimcilere fırsat sunan ve sürekli olarak büyüyen b-fit Salonları’nda toplam 30 dakikada, bütün vücudu çalıştıran egzersiz programları uygulanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT