B-Lock İle Gözünüz Arkada Kalmayacak

Alışveriş Alışveriş B-Lock İle Gözünüz Arkada Kalmayacak

Tarihler: 07 Ocak 2008 Pazartesi ~ 11 Ocak 2008 Cuma

Firma: B-Lock

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2008 ~ Oca 11, 2008
B-Lock İle Gözünüz Arkada Kalmayacak…
Seyahat ederken, havaalanında, spor salonunda ve çantanızdan ayrı kalacağınız her yerde yaşadığınız endişe, B-Lock ile son buluyor. Kullanımı kolay ve pratik kilit sistemi B-Lock ile, eşyalarınızın çalınması, karıştırılması ya da çantanıza yasadışı maddelerin konulması gibi kötü sürprizlerle karşılaşmayacaksınız.

B-Lock özel eşyalarınızın emniyetini sağlamak için üretilmiş, üzerinde özgün seri numarası bulunan, kullanımı basit ve pratik bir çanta emniyet kilididir. Seyahatte, otelde, spor salonunda ve eşyalarınızdan ayrı kalacağınız herhangi bir yerde B-Lock emniyeti ile içiniz çok rahat olacak. B-Lock’ın caydırıcı özelliği ile gözünüz arkada kalmayacak.

Ürün, seyahat ve konaklama esnasında, odalarda bırakılan, emanete verilen veya bagaj görevlilerine teslim edilen çanta ve valizlerin yetkisiz kişilerce açılmasını, karıştırılmasını içinden özel eşyaların çalınmasını veya içine uyuştucu gibi yasadışı maddelerin konulmasını engellemek amacıyla kullanılıyor.

B-lock her türlü çanta, çeşitli boylarda valiz, dizüstü bilgisayar çantası ve buna benzer seyahat eşyaları üzerinde bulunan fermuarlardan geçirilerek kullanılabiliyor. Okul dolaplarında, spor merkezlerinde ve emanet dolaplarında da kullanılabilecek olan bu pratik ve emniyetli ürün sayesinde içiniz çok rahat olacak.

B-Lock’a www.b-lock.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Fiyatı KDV dahil 9,95 ytl dir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT