B.O. Best Of Best Interior Design Türkiye`de Yayınlanıyor!

Alışveriş Alışveriş B.O. Best Of Best Interior Design Türkiye`de Yayınlanıyor!

Tarihler: 18 Mayıs 2005 Çarşamba ~ 15 Haziran 2005 Çarşamba

Firma: Tasarım Yayın Grubu

Telefon: 0212 296 67 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2005 ~ Haz 15, 2005
B.O.B Best Of Best INTERIOR DESIGN Türkiye’de yayınlanıyor…

Avrupa ve Uzakdoğu ile birlikte dünyanın bir çok ülkesinin önde gelen çalışmalarından derlenerek hazırlanan “B.O.B Best Of Best” Dergisi Mayıs ayından itibaren artık Türkçe ve İngilizce yayınlanmaya başlayacak.

Alışılmış içmimarlık ve mobilya dergilerinin çok ötesinde, konusunun uzmanı profesyonel bir kadro tarafından hazırlanan “B.O.B Best Of Best” Dergisi, şu anda dünyanın birçok ülkesinde bir numaralı ve en çok satılan içmimarlık dergisi olarak yer almakta.

Çok yakında Türk okurlarının da beğenisine sunulacak olan “B.O.B Best Of Best” Dergisi’nin içeriğinde dünyanın dört bir tarafından: evler, mağazalar, kafeler, lokantalar, gece klüpleri, ofisler, oteller, fuar standları ve içmimarinin en güzel örnekleri, mükemmel fotoğraf ve grafiklerle yayınlanacak.

Basımı ve dağıtımı Tasarım Yayın Grubu tarafından yapılacak olan olan “B.O.B Best Of Best” Dergisi yılda 11 sayı yayınlanarak Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri dahil yaklaşık 30 ülkeye dağıtılacak. Geniş bilgi için Tasarım Yayın Grubu www.tasarimgroup.com Tel. 0212 296 67 58

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT