Babalar Gününde Babanıza Enerji Hediye Edin!

Alışveriş Alışveriş Babalar Gününde Babanıza Enerji Hediye Edin!

Tarihler: 06 Haziran 2011 Pazartesi ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2011 ~ Haz 19, 2011

İş stresi ve vücut yorgunluğuna ZigTech ürünleriyle en iyi çözümü sunan Reebok, bu sezon da yaratıcı teknolojileri ile babanıza en idael hediye olacak.

Zinde kalmak isteyen babalar, Reebok ZigTech ile enerji patlaması yaşıyor. ZigTech, topuk vuruşundaki darbeyi emerek zigzaglar boyunca ileten özel tabanı sayesinde, enerji dönüşümü sağlayıp her adımda itici gücünüz oluyor.

ZigTech ayakkabının yanısıra “Daha fazla oksijenle daha fazla enerji” mottosuyla tasarlanan ZigTech tekstil modelleri de fiziksel ve bedensel yorgunluğunuza son veriyor. Doğal minerallerin polyestere enjekte edilmesiyle elde edilen Celliant™ lifler, ZigTech şort, t-shirt ve ceketlerin kumaşlarına dokunarak vücuttaki oksijen seviyesini %7 oranında arttırıyor. ZighTech ürünleri sayesinde, spor ve günlük aktiviteleriniz sırasında daha fazla enerji artık hayal değil.

Tüm spor aktiviteleri ve hava koşullarında kullanılabilen ZigTech şort, t-shirt ve ceketler özel olarak formülize edilmiş kumaşları , farklı renk seçenekleriyle babalarınızın vazgeçilmezi olacak.

Iker Casillas, Lewis Hamilton ve Thiery Henry gibi ünlü sporcuların da bir numaralı tercihi olan ZigTech ayakkabı ve tekstil modellerini tüm Reebok satış noktalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT