Babalar İçin Göbek Eriten Kampanya

Alışveriş Alışveriş Babalar İçin Göbek Eriten Kampanya

Tarihler: 16 Haziran 2011 Perşembe ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Mediest

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2011 ~ Haz 19, 2011

Yıllar geçtikçe büyüyen göbek, erkeklerin daha doğrusu eşlerinin en büyük şikayeti… Annenizin yaptığı o güzelim yemeklere hayır diyemeyip göbeklenen babanız için yaz öncesi zayıflama fırsatı yaratabilirsiniz. Mediest’in Babalar Günü’ne özel hazırladığı zayıflama programını babanıza hediye edip fit görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz…

Mediest Cerrahi ve Medikal Estetik Center, Babalar Günü özel kampanyasında fazla kilolardan, göbek yağlarından kısa sürede kurtulmayı sağlayan “Kavitasyon” ve yağ yakımına yardımcı, gençleştirici etkisi olan “Oksijen Terapi”den oluşan bir kür sunuyor. Haziran ayı boyunca devam edecek kampanya çerçevesinde 5 seans Kavitasyon alana 5 seans Oksijen Terapi Kürü hediye ediliyor.

Yağ parçalamada son derece etkili olan kavitasyon, yarattığı kalıcı sonuçlar ile günümüzün en etkili yöntemlerinden biri olarak öne çıkıyor. Yoğun çalışan ve spora vakit ayıramayan, diyete başlayıp yarım bırakan babalar için ideal olan kavitasyon ile ağrısız, acısız, rejimsiz, sporsuz 5 seansta 2 beden incelmek mümkün. İlk seansta yağlı alanın kalınlığına göre değişen 3 -15 cm arasında bir incelme görülebiliyor. Uygulama öncesi ve sonrasında bol bol su içilmesinden başka hiçbir ön hazırlık gerektirmeyen Kavitasyon seansı ortalama 40 dakika sürüyor. Uygulama, haftada bir ya da iki seans olmak üzere, kişinin durumuna göre 8-10 seansta tamamlanıyor.

Mediest Cerrahi ve Medikal Estetik Center, birikmiş bölgesel yağlardan, fazla kilolardan kurtulmak isteyenlere uygulanan Kavitasyon seanslarını “Oksijen Terapi Kürü” ile destekliyor. “Oksijen Terapi” de, hayatımızı devam ettirmeyi sağlayan oksijen; teknolojinin yardımıyla sağlık ve güzellik kaynağı haline geliyor. Hiçbir risk taşımayan ve çok amaçlı kullanılabilen oksijen kapsülü kürü, yağ yakımında da etkili sonuç veriyor. Sadece baş dışarıda kalacak şekilde girilen dinlendirici oksijen kapsülünde, 45 dakika boyunca alınan % 98 oksijen ilk seanstan itibaren etkisini gösteriyor.

Oksijen terapi; su tutulumunu azaltıyor, cildi temizliyor, kasları rahatlatarak ağrı ve yorgunluğu gideriyor, metabolizmayı hızlandırıyor, stres ve endişe duygusundan uzaklaştırıyor. Oksijenin gençleştirici etkisini hissetmeyi sağlayan sistem, derinleşmemiş kırışıklık ve cilt lekelerinin tedavisinde de kullanılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT