Babalara Özel İndirim

Alışveriş Alışveriş Babalara Özel İndirim

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Bagozza

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Haz 19, 2011

Giyimine özen gösteren erkeklerin tercihi olan Bagozza, Babalar Günü için yüzde 30 indirim uyguluyor. 2011 ilkbahar yaz koleksiyonunda takım elbiseleriyle dikkat çeken Bagozza, özellikle vücuda oturan kesimleriyle stil sahibi, modern şehirli erkeğin tercihi oluyor.

Şıklığı ve rahatlığı aynı anda isteyen, modayı ve dünya trendlerini kendine özgü yorumlamayı seven erkeklerin beğenisini kazanan Bagozza, koton ve keten kumaşlardan oluşan astarsız ve tek düğmeli yazlık ceketleri, t-shirtleri ve pantolonlarıyla da iddialı bir koleksiyona sahip.

Gömlekler, ipek kravatlar, kemerler ve özel tasarım kol düğmeleri ise Babalar Günü için sunulan diğer hediye alternatifleri arasında. Klasik babalar, sportif babalar, keyfine düşkün babalar, metropol babalar ve kolay kolay hiç bir şeyi beğenmeyen babalar için, babalar günü hediyesi seçmekte zorlanmayacaksınız. w

ww.bagozza.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT