Babama Lenovo Yakışır

Alışveriş Alışveriş Babama Lenovo Yakışır

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 19, 2011

“Dünyanın en yakışıklı babasına tarz, güç ve hız yakışır.” diyorsanız, ona Lenovo marka bir dizüstü bilgisayar almanın zamanı geldi. Efsanevi ThinkPad kalitesini ve şık tasarımı birleştiren yeni nesil dizüstü serisi ThinkPad Edge, küçük detaylarda büyük farklar yaratıyor.

Özel tasarımı, performansı, taşınabilirliği ve kıvrımlı çizgileri ile çalışan babaların premium ürün ve yüksek teknoloji taleplerini yerine getirecek olan ThinkPad E220s ve E420s modelleri, 1.199 USD + KDV’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

İkinci nesil Intel Core işlemcili E220s ve E420s modellerinin yer aldığı yeni ThinkPad Edge ürün serisi, iş hayatında başarısından ödün vermeyen stil sahibi babaların ilgisini çekecek ileri teknoloji ile donatıldı.

Babanızın prestij tutkusuna ve göz zevkine hitap edecek olan 12 inç’lik ThinkPad E220s ve 14 inç’lik ThinkPad E420s, ThinPad’in efsanevi performansını, şık, modern ve karizmatik tasarımıyla birleştiriyor.

Dikkat çekici ölçülerde ince ve hafif olan ThinkPad E220s, mükemmel taşınabilirlik için 1 inç’ten az kalınlığa ve 1,6 kg’ın altında ağırlığa sahip. Ürünün 14” ekranlı modeli ThinkPad E420s’in kalınlığı sadece 1 inç iken, ağırlığı ise 1,8 kg’dan başlıyor.

Tek kelimeyle Baştan Çıkarıcı!
Lenovo’nun en son teknolojiye sahip, E220s ve E420s modelleri, lüks ve sofistike tasarımı ile ön plana çıkıyor. E420s ve E220s’deki infinity LED ekran, kıvrımlı mat yüzey ve cihaza modern bir görünüm veren gerçek metal ayrıntılar, teknoloji tutkunu babanızın aklını başından alacak.

Efsanevi ThinkPad klavyelerinde olduğu gibi modern görünümlü ve üstün yazım kolaylığı sağlayan yeni nesil ThinkPad Edge ürün serisi klavyelerinin iç yüzeyi, tüm ThinkPad’lerde olduğu gibi sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı. Ayrıca, bu klavyelerin içerisinde ekstra büyük bir clickpad mevcut.

Babam, Bugün Çok Çalıştı… Şimdi Oyun Zamanı!
Zarif dış görünüşüne gösterilen özenin aynısı, E220s ve E420s’in teknolojisine de gösterildi. Verilen komutun gerçekleştirilmesi için geçen sürenin azaltılması (data-crunching), çoğul görevlerin yerine getirilmesinin sağlanması ve kişisel eğlence için ThinkPad Edge E420s ve E220s modelleri, 2. nesil Intel® Core™ i3, i5 veya i7 işlemci seçeneklerini sunuyor.

Windows 7 Lenovo Enhanced Experience 2.0 teknolojisi ve bir dizi kablosuz bağlantı özellikleri ile yeni ThinkPad Edge ürün serisi, adeta bir güç santralı olarak babanızın beğenisine sunuldu.

Yeni nesil Thinkpad Edge serisi bilgisayarlar, Dolby Home Theatre® ses, üstün performanslı hoparlörler, yüksek çözünürlüklü video konferans ve gürültü önleyici klavye yazılımı gibi önemli multimedya özelliklerine sahip olarak üretildi. Ayrıca, medya içeriklerini oynatmak için fiziksel bir aygıta ihtiyaç duyan kullanıcılar için de ThinkPad E420s’in içinde, gizlenmiş, ince ve uyumlu bir DVD oynatıcı/yazıcı bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT