Babanıza Columbia Ürünleri İle Hem Rahatlığı Hem de Özgürlüğü Hediye Edin!

Alışveriş Alışveriş Babanıza Columbia Ürünleri İle Hem Rahatlığı Hem de Özgürlüğü Hediye Edin!

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Haz 21, 2009
Babanıza Columbia Ürünleri İle Hem Rahatlığı Hem de Özgürlüğü Hediye Edin!
Dünyanın lider outdoor giyim markası Columbia, rahatlık teması ve eşsiz teknolojileriyle geliştirdiği koleksiyonunda, macera seven babanız için geniş hediye seçenekleri sunuyor.

Babalar Günü’nde babanıza farklı, kullanışlı ama aynı zamanda çok seveceği bir hediye mi arıyorsunuz? Üstelik babanız rahatlığına olduğu kadar maceraya da düşkünse, aradığınız hediye için mutlaka Columbia mağazasına uğrayın. Columbia’nın geniş koleksiyonundan babanız için çok güzel seçenekler bulabilirsiniz.

Columbia’dan en güzel hediye alternatifleri…
Babanızla balık tutmak çok mu keyifli? Columbia’nın balıkçılık koleksiyonunda yer alan Bahama II gömleğin kumaşındaki Omni-Shade* teknolojisi sayesinde balık tutarken güneşin zararlı ışınlarından korunup, güneş altında uzun saatler geçirirken gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Üstelik bu gömleğin mavi, beyaz, taş ve haki gibi birçok renk seçeneği bulunuyor.
Babanız balık tutarken yelek giymeyi mi tercih eder? O zaman aynı koleksiyondan çok amaçlı cepleri ile balık tutarken büyük konfor sunacak yelek modelleri de babanızın çok seveceği bir hediye alternatifi olabilir. Rahat kesimi ile hareket kabiliyetini maksimum seviyeye çıkaran yeleğin taş ve haki rengi bulunuyor.
Pantolon her baba için vazgeçilmez bir hediyedir. Sıcak yaz aylarında terletmeyen ve serinlik sağlayan Omni-Dry** teknolojisi ile üretilen Columbia pantolonlar, güneşin zararlı ışınlarından koruyan Omni-Shade* teknolojisi ile de macera dolu seyahatler için ideal olacak. Modeldeki fermuar detayı ile isterseniz pantolonu şort olarak da kullanabilirsiniz. Taş, haki ve antrasit renklerde üretilen model dayanıklılığı ile olduğu kadar işlevselliği ile de göz dolduruyor.
Yazın olmazsa olmazı şapkalar ise konforu arttıran ek özellikleri ile Columbia’nın koleksiyonunda öne çıkıyor. Güneşin zararlı ışınlarına karşı mükemmel koruma sağlayan Omni-Shade teknolojisiyle üretilen şapkaların beyaz, mavi, taş ve haki rengi bulunuyor.
Sandaletler yazın en önemli detaylarından biri. Columbia koleksiyonundaki sandaletler ise çıkarılabilir arka bantları sayesinde terliğe dönüşerek çok fonksiyonlu bir kullanım olanağı sunuyor. Columbia`nın, darbe emici ve hafiflik sağlayan ayakkabı teknolojisi Techlight*** ile üretilen sandaletlerin tütün ve siyah renk seçenekleri var.
Özel günlerde hediye olarak klasiği sevenlerin tercihi ise elbette cüzdan ve kemerler… Columbia, da klasik seven babaları unutmadı. Columbia’nın nubuk ve yağlı deriden üretilen kahverengi kemeri ile bozuk para iç bölmeli kahverengi cüzdanı babanızı mutlaka çok sevindirecek.

Columbia Bahama II Gömlek: 89,90 TL
Columbia Henrys Fork III Yelek: 109,00 TL
Columbia Omni-Dry Silver Ridge II Convertible Pantolon: 119,00 TL
Columbia Omni-Shade Whidbey Ball Şapka: 29,00 TL
Columbia Sun Scape Sandalet: 104,00 TL
Columbia kemer: 69,00 TL
Columbia cüzdan: 79,00 TL
www.columbia.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT