Babanıza en güzel hediye Stefanel’den % 30 İndirimli..

Alışveriş Alışveriş Babanıza en güzel hediye Stefanel’den % 30 İndirimli..

Tarihler: 16 Haziran 2009 Salı ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Firma: Stefanel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2009 ~ Haz 21, 2009
Babanıza en güzel hediye Stefanel’den % 30 İndirimli..Stefanel, bu önemli günde en değerli varlıklarınızdan biri olan babanız için; şık ve özel alternatifleri 2009 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda beğeninize sunuyor.
Babalar Günü’nde babanıza en güzel, en şık ve en iyi hediyeyi vermek istiyorsanız Stefanel’e mutlaka uğramalısınız. Üstelik % 30 indirimli..

Stefanel erkeği, Stefanel kadınının imajı ve stiliyle her zaman ki gibi mükemmel bir uyum içinde. Sade, zarif, asla fazla resmi olmayan, ve stilinden mütevazı bir mükemmellik yansıyan bir erkek… T-shirt’leri ya da ciddi gömlekleri, renkli pantolonlarla ya da gösterişli ve çizgili süveterleri, resmi takım elbiseleriyle kombinleniryor. Hayatı asla fazla ciddiye almayan; renkler, stiller ve kalıpları kendi yorumuyla harmanlayarak orijinal ve kişisel fakat asla aşırı olmayan bir görünüm elde eder. Babanızın, kendini rahat hissedebileceği herşey bu babalar gününde onu bekliyor olacak..
Stefanel’in güçlü moda konsepti ve trendy özellikleri ile babanızı Stefanel ayrıcalığını yaşayacak. Bu ayrıcalıktan siz de kendinizi mahrum etmeyin.
Stefanel’in İlkbahar-Yaz koleksiyonunda % 30 indirim avantajını kaçırmayın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT