Babanıza Hediyesini Vaillant Tüketici Club`dan Seçin

Alışveriş Alışveriş Babanıza Hediyesini Vaillant Tüketici Club`dan Seçin

Tarihler: 12 Haziran 2006 Pazartesi ~ 18 Haziran 2006 Pazar

Firma: Vaillant

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2006 ~ Haz 18, 2006
BABANIZA HEDİYESİNİ VAILLANT TÜKETİCİ CLUB’DEN SEÇİN
Dünya’nın ve Türkiye’nin önde gelen ısıtma sistemleri üreticisi Vaillant’ın kullanıcılarının üye olabildiği Vaillant Tüketici Club, ürün kataloguna Babalar Günü’ne özel ürünler ekledi.

‘Vaillant Tüketici Club’ üyeleri, yaptıkları her tavsiye karşılığı topladıkları altın puanlar ile “Altın Puan Katalogu”ndaki ürünlerden istediklerine sahip olabiliyorlar. Bu katalog, elektrikli ev aletlerinden cep telefonlarına, tıraş makinelerinden yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerine kadar zengin ürün çeşitlerini barındırıyor.

Kullanıcıların tavsiyeleriyle, satışı gerçekleşen her Vaillant kombi, kazan veya klima Vaillant Teknik Servis tarafından devreye alındığında tavsiyeci üye, Vaillant Tüketici Club’den puan kazanıyor. Her tavsiyede, tavsiye edilen cihaz devreye alındıktan sonra bu işlem yineleniyor ve puanlar üyenin hanesinde birikiyor. Üye istediği zaman biriktirdiği puanlarla, bu puana eşdeğer hediyeyi talep edip, alabiliyor.

Vaillant’ın, yüzde 100 tüketici memnuniyeti için 1994 yılında kurduğu ve 180.000 üyesi bulunan Vaillant Tüketici Club’ün (VTC) amacı, en iyi ürünü bilinçli ve nitelikli bir hizmet ile tüketiciye sunmak. İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, İzmit ve Kayseri’de kurulan özel ofislerde birçok Vaillant personeli tüketici memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmek için çalışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT