Babanızın içi rahat etsin!

Alışveriş Alışveriş Babanızın içi rahat etsin!

Tarihler: 08 Haziran 2008 Pazar ~ 15 Haziran 2008 Pazar

Firma: Mendo’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2008 ~ Haz 15, 2008
Babanızın içi rahat etsin!
Mendo’s’larda Calvin Klein iç çamaşırları ve mayoları babalar gününe özel % 20 indirimli.

Sadece Mendo’s mağazalarında bulabileceğiniz Calvin Klein’ın ileri teknoloji ve özel dokuma kumaşlarla üretilen “Steel” iç çamaşırları ile babalarınızın içini rahat ettirin. Eğer tatil planlarınız varsa tercihiniz bu defa Calvin Klein mayo ve deniz aksesuarları olmalı. Üstelik Mendo’s’larda 05–15 Haziran tarihleri arasında tüm erkek ürünleri % 20 indirimli fiyat avantajıyla.“Yenilikçi ve cesur” sloganıyla Steel koleksiyonu, saf pamuğu zarif detaylarla birleştirerek erkeklere mükemmel rahatlığı sunuyor. 4 ayrı renk hikayesinden ilham alan Calvin Klein mayoları ise bu hikayeleri tamamlayan deniz aksesuarlarıyla kombine edilebiliyor. Mendo’s mağazalarının erkek reyonlarında Calvin Klein dışında Emporio Armani, Gulio gibi yine dünyaca ünlü markaların mayo ve aksesuarlarını bulabilirsiniz.

Türkiye iç giyim sektörünün köklü firmalarından Çiçek İç Giyim’in sahibi olduğu Mendo’s mağazalarının ilki 1994’te Akmerkez’de açılmıştır. Bunu 1996 yılında açılan Carousel ve Bağdat Caddesi, 1999’da Ankara ve sonraki yıllarda Türkiye geneline yayılan toplam 18 mağaza izlemiştir. Mayo ve iç çamaşırı ağırlıklı bir ürün yelpazesi sunan Mendo’s mağazalarında Gottex, Calvin Klein, Gideon Oberson, Emporio Armani, Just Cavalli, Emamo, Maryan Mehlhorn, Selmark, Maidenform, Miracle Suit, Linclalor, Donna Victoria ve Calze Levante markalı ürünleri bulmak mümkündür. Mendo’s, franchising sistemiyle büyümeyi hedeflemektedir. Mendo’s; İstanbul (Akmerkez, Carousel, Bağdat Caddesi, Nautilus, Olivium, City’s, Kanyon ve İstinyepark), İzmir (Alsancak), Ankara (Ankamall), Bodrum (Merkez, Türkbükü ve Yalıkavak Port Bodrum), Antalya (Adam&Eve Hotel, ve Rixos Premium Hotel), Çeşme (Alaçatı) ve Mersin mağazaları ile hizmet vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT