Babylon`da Sevgililer Günü / Achanak

Alışveriş Alışveriş Babylon`da Sevgililer Günü / Achanak

Tarihler: 14 Şubat 2004 Cumartesi ~ 14 Şubat 2004 Cumartesi

Firma: Babylon

Adres: Şehbender Sokak No: 3 Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2004 ~ Şub 14, 2004
ACHANAK, Dünya Müziği Birmingham
13 Şubat Cuma / 23:00, 14 Şubat Cumartesi / 23:00
13 Şubat Cuma ve 14 Şubat Cumartesi akşamları Soundcape UK serisi kapsamında Babylon`da Bollywood rüzgarları esecek. Geçen yıl Babylon`da iki konser veren ve büyük beğeni toplayan "Apna Sangeet" den sonra bu senenin konuğu Achanak. Banghra ustası grup 14 Şubat gecesi sevgililere neşeli ve dans dolu bir gece vaad ediyor.

Geleneksel Asya ve çağdaş batı ritimlerinin enerjik bir biçimde kaynaştığı Banghra dünya müziğinin uluslararası çapta en hızlı yayılan türü. İlk Hintli göçmenler tarafından İngiltere`ye ithal edilen "Banghra" 3. kuşak Güney Asyalılar tarafından süslenip püslenip "daha batılı" bir hal alır ve müzikal bir fenomene dönüşür. 1989 yılında kurulan Achanak ise usta prodüksiyonu, enerjik sanhe şovu ve "hakiki" Hintli vokalleri ile "New Wave Banghra" akımında öncü grup statüsünde. Yaptıkları her albüm ile İngiltere`de "platin plak" kazanan Achanak, "Apna", "Chacalca", "Sidhu" gibi dünya/etnik müziğin prestijli ödüllerinde de toplam 7 ödül kazandı. Malezya`dan, Kanada`ya, A.B.D`den Hollanda ve Almanya`ya kadar bir çok festivalde sahne alan ve British Council`ın desteği ile düzenlenen "Soundscape UK" serisi kapsamında Babylon`un konuğu olan bu 6 kişilik mini-orkestra dinamik sahne performanslarının yanısıra görsel şovlarıyla da Bollywood havası estirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT