Back-Up İnternet Sitesiyle Yenilendi!

Alışveriş Alışveriş Back-Up İnternet Sitesiyle Yenilendi!

Tarihler: 29 Aralık 2009 Salı ~ 15 Ocak 2010 Cuma

Firma: Back-Up

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2009 ~ Oca 15, 2010

Aklınıza ve başınıza gelen her konuda yardımınıza hazır Back-Up, internet sitesini yeniledi. Artık Back-Up üyesi olmak internet sitesi üzerinden çok kolay. Müşteri memnuniyetini öncelikli amaç edinen Back-Up, bu anlayışını internet sitesine de taşıyor. Bezoone Web Ajansı tarafından hazırlanan www.backup.com.tr, modern tasarımıyla Back-Up üyelerine hem de üye olmayanlara Back-Up hakkındaki her şeyi en kısa yoldan sunuyor.

www.backup.com.tr’nin yeniliklerinden haberdar mısınız?
Yenilenen www.backup.com.tr, özgün tasarımının yanı sıra içeriği ile de pek çok yenilik sunuyor.

Back-Up üyelerine özel olarak hazırlanan ‘My Back-Up’, yalnızca üyelerin kullanımına açık. Back-Up’ın uzman kadrosuyla oluşturulan danışmanlık hizmetleri, Back-Up üyelerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Her biri konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanan ‘Stil ve Alışveriş Danışmanlığı’, ‘Eğlence Danışmanlığı’, ‘Düğün Danışmanlığı’ ve ‘Seyahat Danışmanlığı’, My Back-Up’ta!

Ayrıca günlük burç yorumları, ayın fırsatları, finans bilgileri müşteri mektupları ve Back-Up tarafından yerine getirilen en ilginç hizmetler My Back-Up aracılığıyla üyelerle buluşuyor.

İnternet üzerinden yapılan satışlarda % 5 indirim!
Back-Up’a internet üzerinden üye olmak artık çok kolay ve karlı. İnternet üzerinden yapılan Back-Up üyelikleri % 5 indirimli! Yapmanız gereken tek şey, www.backup.com.tr’ye girmek ve satın alma adımlarını tamamlamak.. Ardından Back-Up’ın sürprzilerle dolu dünyasına merhaba demek!

Back-Up satış adımları, sizin için en uygun olan Back-Up paketini bulmanız için hazırlandı.

Kimi arayacağınızı bilemediğinizde Back-Up’ı arayın.
Soru ve sorunlara anında ve kişiye özel çözümler sunan Back-Up, üyelerinin hayatlarını kolaylaştıran bir hizmet paketidir. Yaşamda Back-Up, sağlık alanında Dr.Back-Up ve seyahat alanında Back-Up Travel ile faaliyet göstermektedir. Back-Up, bir Boyner Holding kuruluşudur.

7 gün 24 saat hayatınız artık çok kolay
Back-Up, nerede olursanız olun, aklınıza gelebilecek her konuda, 7 gün, 24 saat, Türkiye`nin her yerinde hizmet vererek hayatınızı kolaylaştırmak amacıyla tasarlandı. Back-Up ihtiyaç ve istekleriniz için çözüm üretir.




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT