Bahar Ayları Güneşiyle, Siz Kryolan Makyajınızla Parlayın

Alışveriş Alışveriş Bahar Ayları Güneşiyle, Siz Kryolan Makyajınızla Parlayın

Tarihler: 19 Mart 2012 Pazartesi ~ 19 Mayıs 2012 Cumartesi

Firma: Kryolan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2012 ~ May 19, 2012

2012 Kryolan renk trendleri ile güneşten bile daha çarpıcı bakışlar

Dünyanın bir numaralı, profesyonel ve aynı zamanda anti alerjik makyaj markası KRYOLAN, 2012 renkleri ile günlük hayatınızda etrafa ışıltı saçmanızı sağlıyor.

Her zaman imrenerek baktığımız sinema ve tiyatro yıldızlarının makyajlarına kavuşmak artık hayal değil. Kryolan’ın günlük hayatta da kullanılan, anti alerjik ürünleri ile hem 2012 makyaj trendlerini yüzünüzde taşıyın, hem de kendinizi yıldız gibi hissedin.

KRYOLAN 2012 ilkbahar – yaz makyaj trendlerinin püf noktalarını açıklayan New York’lu makyaj sanatçısı Yuko Takahashi; bu sezon bütün kadınların güneşten daha çarpıcı renklere sahip olacağını belirtti. Kryolan, bu sezon bütün kadınların ultra feminen bir görüntüyle parlayacağının, adeta etrafa ışık saçan periler gibi dikkat çekeceğinin altını çiziyor.

Ciltte doğal bir görünüm sağlayan, kusursuz kapatıcılıktaki High Definition fondöten ve kamuflajların baz oluşturduğu 2012 makyajında; mat göz farlarının yanı sıra, canlı renklerin de yer alması çekici ve bebeksi bir tezat oluşturuyor.

Makyajda, sezon modasını yakalamak ve unutulmaz bir etki yaratmak için KRYOLAN’ın makyaj tüyolarını denemenizi tavsiye ederiz. Temiz ve iyice nemlendirilmiş cilde, Kryolan HD serisi Micro Foundation Cream’i iyice yedirdikten sonra, sabitlemek için HD Micro Silk Powder uygulanıyor. HD Micro Foundation Cache Concealer ile göz altları kamufle ediliyor. Canlı pembeden, bej-kahverengiye yumuşak bir geçişle renklendirilen gözkapağının üstüne turuncu ile gölge uygulanıyor. Kaş kemerinin altına sürülen ‘highlight’ göz farı ile çarpıcı bakışlar yaratılıyor. Eyebrow Powder Medium ile belirginleşen kaş kontürü ve devamında kirpik dibine sürülen HD Crem Liner, Ebony rengi ile gözler iyice vurgulanıyor. Dermacolor Light Mascara’nın yoğun siyah rengi ve ‘wow’ takma kirpikleri ile bütünleşen gözler olağanüstü bir çekicilik yakalıyor.

Kryolan’da; ‘Smokey Eyes’ın yazlık versiyonu olan bu tutkulu göz makyajına ‘Flirty Eyes’ deniliyor.
Allıkla belirginleşen yüz kontürünü, kremsi sade tonlardaki lipstick LF401 tamamlıyor.

2012 Bahar-Yaz Trend Makyajı KRYOLAN ürünleri:

Fondöten: HD Micro Foundation Cream, renk 430, fiyatı 139.- TL
Concealer-Kapatıcı: HD Micro Foundation Cache 200, fiyatı 139.- TL
Sabitleyici: HD Micro Silk Powder, renk MSP11, ipek proteinleri ve SPF 9 içerir, fiyatı 155.- TL
Gözler: Eye Shadow: renk Bamboo, F-06, Flamingo, 3’lü far seti fiyatı 97.- TL
Eyeliner-Göz kalemi: HD Cream Liner, renk Ebony, fiyatı 82 TL
Takma Kirpikler: TV 5, fiyatı 30.- TL
Dudaklar: Lipstick Fashion, renk LF401, fiyatı 32.- TL
Allık: Blusher, renk 926, fiyatı 40.- TL

Yeni şubesini Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal’da açan KRYOLAN; 750’den fazla renk, 16 binden fazla ürün çeşidi ile dünyanın en çok tercih edilen makyaj markası olması ile dikkat çekiyor.

* Alerji Araştırmaları Avrupa Vakfı (ECARF) tarafından verilen, “ECARF- Anti Alerjik Kalite Belgesi” almaya hak kazanan ilk ve tek renkli kozmetik markasıdır.

* KRYOLAN ürünlerinin hiçbiri hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.

www.kryolan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT